Logo Schouten en van der Giezen

De Waard 38

9734 CR GRONINGEN
€ 325.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
401 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL SAM OP +31503180309
FRAAIE HOEKWONING + VEEL RUIMTE + ZONNIGE TUIN + VERNIEUWDE KEUKENAPPARATUUR + GERENOVEERD TOILET EN BADKAMER + 4 SLAAPKAMERS + ZONNEPANELEN + WATERONTHARDER + NABIJ CENTRUM GRONINGEN

“De ideale, instapklare woning voor jonge starters en gezinnen waar je niet meer je (klus)handen uit de mouwen hoeft te steken!”, - Sam, makelaar Schouten + van der Giezen.

In de jonge en frisse wijk Ruischerwaard bevindt zich deze leuke hoekwoning. In de afgelopen jaren is de woning met zorg onderhouden. Zo zijn er zonnepanelen op het dak geïnstalleerd, is er een waterontharder geplaatst en is de warmwaterboiler vervangen. Vorig jaar zijn het toilet en de badkamer volledig gerenoveerd. Daarnaast is de tuin enkele jaren geleden opnieuw aangelegd. Het buitenwerk is geschilderd, er is een nieuwe schutting geplaatst en er zijn nieuwe tegels gelegd. In deze fijne, onderhoudsvriendelijke tuin geniet je in de zomermaanden vrijwel de gehele dag van de zon. In de keuken is de apparatuur onlangs vervangen. De bovenverdieping beschikt over drie ruime slaapkamers en heeft dankzij de vide op de grotere slaapkamer een speelse indeling gekregen. Deze flexibele ruimte zou ingericht kunnen worden als extra slaapkamer of een (thuis)kantoor. De dakramen op deze verdieping beschikken over HR++ glas. In de woonkamer is een airco met een verwarmings- en koelingstand geïnstalleerd. 

Ruischerwaard is een populaire en kindvriendelijke buurt net buiten het drukke stadsleven van Groningen. In deze toegankelijke en rustige buurt zijn er voor de kinderen veel speeltuinen te vinden. De actieve buurtvereniging organiseert bovendien jaarlijks vele evenementen voor jong en oud in de buurt. Over de dijk grenzend aan de wijk kan je heerlijke wandelingen maken. Op enkele minuten loop- of fietsafstand bevinden zich twee grote supermarkten. Naar het centrum van Groningen fiets je al in 15 minuten en ook de uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken. 
Bekijk alle fotos (59)
Woonlagen
Begane grond
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 21m2
Woonkamertypes: woonkamer
1e verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafelmeubel
Oppervlakte: 4m2
2e verdieping
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]