Logo Schouten en van der Giezen

Deelheugte 1

9403 HH ASSEN
€ 875 p.m.
INSCHRIJVEN HUURWONING
+
764 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
Huurvoorwaarden van toepassing o.a. een waarborgsom en inkomensnormering. Als inkomensnorm geldt dat het bruto inkomen  van de hoofdkostwinner circa 4 tot 4.5 x het huurbedrag moet zijn, een eventuele  tweede inkomen telt voor de helft mee.
Dit woonhuis ligt in een vriendelijke gezinsbuurt met scholen en winkels en andere voorzieningen in de directe omgeving
Begane grond, hal, toilet, tuin-gerichte woonkamer ca 35m2 met half open keuken ca 6m2 en nette inrichting. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar en door de grote ramen is het een lichte woonkamer en ontstaat er een aangenaam woonklimaat.
De eerste etage omvat DRIE ruime kamers, resp. ca 13, 12 en 8m2, de uitgebreide badkamer met bad en dubbele wastafel en er is separaat een extra toilet op de overloop. De tweede etage is bereikbaar met een vaste trap en omvat een extra slaap / werkzolder met een grote dakkapel waardoor een zee van ruimte met veel daglicht wordt gecreëerd. Info: bouwjaar circa 1985, diepe zonnige tuin, GARAGEBOX
Let op: Er zijn verhuurvoorwaarden van toepassing o.a. een waarborgsom en inkomensnormering. Tevens wordt er Als inkomensnorm geldt dat het bruto inkomen van de hoofdkostwinner circa 4 tot 4.5 x het huurbedrag moet zijn, een evt tweede inkomen telt deels mee.
U betaalt (minimaal) één 'maandhuur' als waarborgsom.
De huurtermijn is tenminste 1 jaar.
Bekijk alle fotos (2)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 35m2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 3
Voorzieningen: ligbad,
toilet,
douche
Oppervlakte: 4m2
Zolder
Kamers: 1
INSCHRIJVEN HUURWONING
Kruis icoon
[fluentform id="4"]