Logo Schouten en van der Giezen

Granpre Moliereweg 47

9731 LC GRONINGEN
€ 325.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
545 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
ENERGIEZUINIGE HOEKWONING + ENERGIELABEL A + 9 ZONNEPANELEN + VLOERISOLATIE + TRIPLE (HR+++) GLAS + ZONNIGE TUIN ÉN DAKTERRAS + NETTE KEUKEN EN BADKAMER + 3 SLAAPKAMERS + KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING + DICHTBIJ CENTRUM GRONINGEN EN RECREATIEGEBIED KARDINGE

“De ideale hoekwoning voor jonge starters en gezinnen in een rustige, kindvriendelijke buurt, maar toch dicht bij alle voorzieningen.”, - Stefan Makelaar Schouten + van der Giezen.

Midden in de geliefde wijk De Hunze bevindt zich deze ruim opgezette hoekwoning. De afgelopen jaren is de woning goed onderhouden en zijn er voornamelijk verbeteringen getroffen wat betreft de verduurzaming van de woning. Zo zijn er 9 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd (opbrengst 3500kWh per jaar) en zijn alle deuren en kozijnen vervangen voor kunststof met triple (HR +++) glas. Ook is de vloer recent geïsoleerd, het platte dak vervangen en een nieuw mechanische ventilatiesysteem geplaatst. Met een energielabel A hoef je je in deze woning dus niet druk te maken om de gasrekening! De woning beschikt over een nette keuken, moderne badkamer en drie ruime slaapkamers. Enkele jaren geleden is de muur in de grootste slaapkamer doorgebroken, maar dit kan eenvoudig weer teruggeplaatst worden waardoor er vier slaapkamers zijn. Op de tweede etage is een heerlijk dakterras met een vrij, groen uitzicht te vinden. Hier kan je in de ochtend lekker een kopje koffie in het zonnetje drinken. In de fijne achtertuin kun je juist in de middag nog van de zon genieten. Ook is hier een apart fietsenschuurtje te vinden.

In deze geliefde, kindvriendelijke wijk is het woonplezier groot voor jong en oud! Aan het einde van de straat bevindt zich een groot speelveld waar kinderen uit de hele wijk samenkomen. (Basis)scholen en kinderopvang liggen op loop- en fietsafstand van de woning. Het groene recreatiegebied Kardinge ligt op 10 minuten loopafstand en naar het centrum van Groningen fiets je al in 15 minuten. Het winkelcentrum van Beijum ligt op slechts 3 minuten fietsafstand. Uitvalswegen als de ring van Groningen zijn vanaf de woning eenvoudig te bereiken.

Zie jij je al wonen op deze fijne plek in deze instapklare, energiezuinige woning? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak!
Bekijk alle fotos (48)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 2 (2 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
wastafelmeubel,
inloopdouche
Verdieping
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]