Logo Schouten en van der Giezen

Illegaliteitslaan 6

9727 EC GRONINGEN
€ 220.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
376 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL FROUKJE OP +31503180309
LEUKE MAISONNETTE + LICHT & RUIM + 2 SLAAPKAMERS + 2 BALKONS + VERNIEUWDE KEUKEN + NETTE BADKAMER + APARTE BERGING + NABIJ STADSPARK, STATION GRONINGEN EN CENTRUM GRONINGEN

“Deze nette, instapklare maisonnette ligt op een uitstekende locatie vlakbij het Stadspark en het centrum van Groningen.”, Froukje Baurichter, Schouten + van der Giezen Makelaars.

In de rustige en groene woonwijk Laanhuizen komt deze leuke maisonnette in de verkoop. De lichte woning is verdeeld over twee woonlagen. Via de galerij kom je binnen op de eerste woonlaag. Deze etage beschikt over een ruime, lichte woonkamer, vernieuwde keuken en een apart toilet. Vanuit de woonkamer betreed je het zonnige balkon. Met het groene en vrije uitzicht kan je hier heerlijk buiten zitten. Via de trap naar beneden kom je op de begane grond. Hier zijn twee slaapkamers, nette badkamer en het tweede balkon te vinden. Ook bevindt zich hier een aparte berging die doorloopt naar de gezamenlijke hal met alle bergingen. Makkelijk wanneer je bijvoorbeeld graag je fiets in een afgesloten berging wil plaatsen.

De woning bevindt zich op een ideale locatie in Groningen. Zo woon je in een rustige, groene omgeving en loop je binnen enkele minuten het Stadspark in. Daarentegen is ook de gezelligheid van de stad eenvoudig op te zoeken, want naar het centrum van Groningen fiets je al in 5 minuten. Voorzieningen als winkels, supermarkten, scholen en het openbaar vervoer liggen allemaal op steenworp afstand van de woning. Kortom, een leuke maisonnette waar je met veel plezier kunt wonen!
Bekijk alle fotos (46)
Woonlagen
Tweede woonlaag
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 22m2
Woonkamertypes: woonkamer
Eerste woonlaag
Kamers: 2 (2 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel,
wastafelmeubel,
wasmachineaansluiting
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]