Logo Schouten en van der Giezen

Koninginnelaan 8

9717 BT GRONINGEN
€ 235.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
123 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
CHARMANTE BENEDENWONING + TOPLOCATIE NABIJ NOORDERPLANTSOEN + KLUSWERK + 2 SLAAPKAMERS + LEUKE STADSTUIN + LEUKE STADSTUIN MET OVERKAPPING

“Een sfeervolle benedenwoning met veel potentie om de hoek van het Noorderplantsoen!”, - Makelaar Schouten + van der Giezen. Een aantal werkzaamheden staat nog open voor een nieuwe eigenaar, waaronder de afwerking van de plafonds en het plaatsen van een nieuwe keuken.

Deze sfeervolle benedenwoning in de geliefde Oranjewijk is een parel in de dop. Met de nodige aandacht en wat (klus)liefde is van deze leuke woning een charmante stadswoning te maken. De authentieke jaren 30 details, zoals de glas-in-lood ramen karakteriseren het huis. De woning beschikt over twee slaapkamers, een badkamer en een ruimte waar je je eigen droomkeuken kan plaatsen. De leuke, zonnige stadstuin is voorzien van een aparte overkapping met extra bergruimte en plek om je fiets onder dak te stallen.

Gelegen in het bruisende hart van de stad en vlakbij het gezellige Noorderplantsoen, biedt de Oranjewijk een levendige mix van bewoners, van studenten tot jonge starters en ouderen. Alle voorzieningen zoals supermarkten, leuke eetgelegenheden en scholen zijn binnen handbereik, en het bruisende centrum van Groningen is op loopafstand of eenvoudig bereikbaar per fiets of openbaar vervoer. Bovendien zijn de uitvalswegen goed bereikbaar. Aarzel niet, want deze charmante benedenwoning op een toplocatie in Groningen is een kans die je niet wilt missen!
Bekijk alle fotos (29)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 30m2
Woonkamertypes: woonkamer
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]