Logo Schouten en van der Giezen

Kremersheerd 145 a

9737 PN GRONINGEN
€ 300.000 k.k.
PLAN BEZICHTIGING
+
119 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
LEUKE HOEKWONING + GOED ONDERHOUDEN + ZONNIGE TUIN MET APARTE FIETSENSCHUUR + EIGEN OPRIT MET AANGEBOUWDE STENEN GARAGE + NETTE KEUKEN + VERZORGDE BADKAMER + 3 SLAAPKAMERS (MOGELIJKHEID VOOR 4) + GROENE WOONWIJK + NABIJ WINKELCENTRUM BEIJUM EN RECREATIEGEBIED KARDINGE

“Een ruim en licht hoekhuis midden in een rustig en gezellig hofje in Beijum”, - Stefan van der Giezen, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Deze fantastische hoekwoning aan de rand van Beijum-West staat nu te koop. Deze woning is de afgelopen jaren goed onderhouden en is absoluut een bezoekje waard. De begane grond beschikt over een ruime, lichte woonkamer die in in verbinding staat met een nette, open keuken en de prachtige groene achtertuin op het noordwesten. Hier kun je gedurende de zomermaanden vrijwel de hele dag van de zon genieten, maar zijn er ook fijne zitplekjes in de schaduw te vinden. Daarnaast beschikt de woning over een eigen oprit met eigen aangebouwde garage en is er naast de woning een aparte overkapping voor de stalling van fietsen gecreëerd. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers (mogelijkheid voor drie) en een verzorgde badkamer te vinden. De zolderruimte is volledig geïsoleerd en biedt plek voor een derde slaapkamer en is voorzien van extra bergruimte. De gehele woning is voorzien van dubbelglas.

De groene woonomgeving van de Kremersheerd zorgt voor een prettige woonsfeer. Direct naast de woning ligt een prachtig groen park dat overgaat in schitterende natuurgebieden richting Zuidwolde. Daarnaast bevinden zich op steenworp afstand het Beijumerbos en het sport- en recreatiegebied Kardinge. Het grote winkelcentrum van Beijum is op loopafstand te bereiken en het centrum van Groningen is slechts 15 minuten fietsen. Parkeerplaatsen zijn in het rustige hofje ruimschoots beschikbaar. Door de rustige omgeving waar alleen bestemmingsverkeer komt is het ook een fijne omgeving voor jonge kinderen om voor de deur te spelen of in de diverse speeltuinen in de buurt. Ook zijn er meerdere opvangcentra en basisscholen in de nabije omgeving. De woning heeft tevens een gemakkelijke en snelle verbinding met de ringweg. Voldoet deze leuke hoekwoning aan al jouw woonwensen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!
Bekijk alle fotos (40)
Woonlagen
Eerste verdieping
Kamers: 2 (2 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafel,
wasmachineaansluiting
Oppervlakte: 4m2
Begane grond
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 32m2
Woonkamertypes: woonkamer
Tweede verdieping
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]