Logo Schouten en van der Giezen

Middelven 4

9302 EM RODEN
€ 245.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
373 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
RUIME EENGEZINSWONING + RUSTIGE LIGGING + DRIE SLAAPKAMERS EN MOGELIJKHEID VOOR VIER + ENERGIELABEL A

Op een mooie locatie midden in een jonge, groene woonwijk een nette eengezinswoning. Het huis heeft dankzij de ligging aan een groenstrook vrij uitzicht en er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

Indeling: Begane grond: Entree met meterkast, een U-vormige woonkamer van 42 m2 met een moderne halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur, portaal met toilet en trapopgang.
1e Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers van 11 m2, 10 m2 en 9 m2, een badkamer van 8 m2 met douche en wastafel. 2e Verdieping: Ruime zolderkamer met mogelijkheid van een 4e slaapkamer.

Verdieping: Overloop, drie slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van een douche , wastafel, wasmachine aansluiting en een tweede toilet. Verdieping: Vaste trap naar een ruime zolder met mogelijkheden.

Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (33)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 42m2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche
Oppervlakte: 8m2
Zolder
Kamers: 1
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]