Logo Schouten en van der Giezen

Oostersingel 160 a

9711 XL GRONINGEN
€ 325.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
245 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL SAM OP +31503180309
CHARMANTE BOVENWONING MET MOGELIJKHEDEN + MOMENTEEL 3 VERHUURDE (STUDENTEN)KAMERS + OMGEVINGSVERGUNNING VOOR HET REALISEREN VAN 2 STUDIO’S + NETTE KEUKEN & BADKAMER + ZONNIG BALKON + DICHTBIJ HET UMCG EN CENTRUM GRONINGEN

“Een sfeervolle bovenwoning met veel mogelijkheden op een A-locatie in Groningen.”, - Sam Makelaar Schouten + van der Giezen.

Een unieke kans om zelf te wonen of te verhuren op een geweldige locatie tegenover het UMCG in Groningen. Dat kan met deze ruime, sfeervolle bovenwoning aan de Oostersingel. In totaal zijn er drie mogelijkheden: 

- De woning wordt leeg opgeleverd en je kan hier zelf wonen en hier je droomwoning maken. 
- Momenteel zijn er drie verhuurde studentenkamers. De woning kan in de huidige staat worden opgeleverd waarbij de drie kamers verhuurd blijven.
- De woning beschikt over een omgevingsvergunning waardoor het mogelijk is om twee studio’s in de woning te realiseren. 

Deze woonlocatie om de hoek van het centrum is uiterst uniek. Niet alleen woon je recht tegenover het UMCG, ook alle voorzieningen van de stad liggen op steenworp afstand. Bovendien zijn de uitvalswegen eenvoudig te bereiken, ligt het gezellige stadsstrand aan het einde van de straat en zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Zie jij de mogelijkheden van deze fijne bovenwoning? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak! 
 
Bekijk alle fotos (45)
Woonlagen
1e verdieping
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 39m2
Woonkamertypes: voormalig_en_suite
2e verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: ligbad,
toilet,
douche,
wasmachineaansluiting
Oppervlakte: 9m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]