Logo Schouten en van der Giezen

Parkweg 50

9751 CT HAREN GN
€ 125.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
659 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
FRAAIE SENIOREN WONING + GROENE, RUSTIGE WOONOMGEVING + NAAST HET BURGEMEESTER BOEREMAPARK + GELIJKVLOERS + ZONNIGE TUIN + VRIJ UITZICHT + DICHTBIJ CENTRUM HAREN

“Een fijne tussenwoning in de mooie, groenrijke omgeving van Haren gelegen naast het Burgemeester Boeremapark.”, - Makelaar Stefan van der Giezen, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Gelegen aan een rustig, groen hofje waar geen autoverkeer voor de deur rijdt, bevindt zich deze karakteristieke tussenwoning. Met wat kluswerk is er van deze compacte woning een fijn plekje te maken. De woning beschikt over een woonkamer, open keuken, aparte slaapkamer, nette badkamer en een apart toilet. In de zonnige tuin aan de achterzijde is een aparte schuur te vinden. Erg fijn, want dankzij de groene weide aan de achterzijde zit je in je tuin heerlijk privé.

Voor wie graag een ommetje of lange wandelingen maakt is aan de Parkweg aan het juiste adres! Met het prachtige Burgemeester Boeremapark naast de deur woon je op de ideale locatie. Wandelen in de groene natuur, bij de grote vijver de vogels en eenden voeren en een bezoek brengen aan het Hertenkamp waar je herten en pauwen verblijven, het kan allemaal in dit park. Daarnaast is het centrum van Haren lopend of fietsend aan de andere kant van het park eenvoudig te bereiken.

Bijzonderheden:

- maandelijkse bijdrage woonvereniging € 197,81
- maandelijks voorschot verwarming € 110,--

Bijdrage woonvereniging is inclusief o.a.:
- onderhoud buitenzijde
- tuinonderhoud algemeen terrein
- onroerende zaakbelasting
- opstalverzekering
- waterschapslasten
- rioolbelasting

Aankoopvoorwaarden:
- minimum leeftijd hoofdbewoner 50 jaar
- overdrachtsbelasting verschuldigd over de koopsom
- geen notariskosten
- eenmalig entreevergoeding € 1500,--
Bekijk alle fotos (39)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]