Logo Schouten en van der Giezen

Plutolaan 6

9742 GR GRONINGEN
€ 229.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
219 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
KEURIG APPARTEMENT + GERENOVEERD + NIEUWE KEUKEN + NIEUWE BADKAMER + DIRECT WOONPLEZIER

Dit gezellige 3-kamer appartement is gelegen in de levendige wijk Paddenpoel, met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Je vindt dit appartement op een ideale locatie, precies tussen het Zernike complex en het bruisende centrum van Groningen.

Via het portiek komt u binnen in de entree van het appartement, vanuit hier kunt u de keuken binnen treden. De keuken is nieuw en beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur. Ook kunt u vanuit de keuken het op het westen gelegen balkon betreden om hier te genieten van de avondzon. Vanuit de entree kunt u ook doorlopen naar de lichte woonkamer. De woonkamer heeft toegang tot het ruime balkon aan de voorzijde en biedt tevens toegang tot de overloop. Vanaf de overloop kunt u de drie slaapkamers bereiken alsmede de nieuwe badkamer met douche, wastafel en handdoeken radiator. Ook is de aparte toilet vanaf de overloop te bereiken.

De bijdrage voor de actieve vereniging van eigenaren bedraagt € 115,- per maand.

Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (31)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 4 (3 slaapkamers)
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: wastafel,
inloopdouche
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]