Logo Schouten en van der Giezen

Van Ketwich Verschuurlaan 71

9721 SG GRONINGEN
€ 192.500 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
402 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
GEWILDE LOCATIE + GRONINGEN-ZUID + EXTRA KAMER + BOVENSTE WOONLAAG + ENERGIE LABEL C

Deze voormalige huurwoning ligt op de vierde woonlaag en heeft naast de woonkamer (voor- en achterkamer) twee royale slaapkamers.

Het appartement is gelegen in een rustig stukje in het gewilde Groningen Zuid. Alle voorzieningen vind je in de omgeving en op loopafstand bevindt zich ook het Helperplein, waar allerlei winkels en eetgelegenheden gevestigd zijn. Met ca. 10 minuten fietsen bereik je het centrum van Groningen en met de auto ben je binnen enkele minuten op de A28. Kortom: leuk wonen met alles binnen handbereik!

Indeling: entree, trap naar vierde woonlaag, hal met toegang tot twee slaapkamers en de woonkamer. De eenvoudige gesloten keuken geeft toegang tot de badkamer. In de kelder is een eigen fietsenberging.

Actieve VVe met een maandelijkse bijdrage van € 194,-

+++ De woning dient te worden gebruikt voor eigen bewoning door koper of voor bewoning van een eerstegraads familielid, waarbij de voorkeur uitgaat naar eigen bewoning +++ Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (21)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 36m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]