Logo Schouten en van der Giezen

Voermanstraat 14 -A

9742 VC GRONINGEN
€ 1350 p.m.
INSCHRIJVEN HUURWONING
+
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
MODERNE ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING + UNIEKE INDELING + TWEE EIGEN PARKEERPLEKKEN + EIGEN LAADPAAL VOOR ELEKTRISCHE AUTO + VIER WOONLAGEN + 4 SLAAPKAMERS + ROYAAL EN ZONNIG DAKTERRAS + 10 ZONNEPANELEN + ENERGIEZUINIGE WONING + NETTE KEUKEN & BADKAMER + NABIJ WINKELCENTRUM PADDEPOEL EN VINKHUIZEN

Alvorens te bezichtigen vragen wij u in te schrijven via de website van Schouten + Van der Giezen Makelaars

“Ruim en uniek wonen in Groningen? Dat kan in deze moderne, originele hoekwoning,” - Makelaar Stefan van der Giezen, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Voor wie graag ruim wil wonen op een bijzondere locatie in Groningen is bij deze moderne gezinswoning aan het goede adres. In deze jonge, stadse nieuwbouwwijk met veel groen in Paddepoel-Zuid woon je met veel plezier. Direct maandelijks besparen op je energierekening; deze woning is dermate energiezuinig dat de huidige eigenaar slechts € 1.000,- per jaar aan energielasten heeft. Deze leuke woning met speelse indeling uit 2005 is in de afgelopen jaren goed onderhouden. De begane grond beschikt over een apart toilet, ruime berging en een flexibele ruimte dat bijvoorbeeld ingericht kan worden als thuiskantoor. Op de eerste etage is de ruime, lichte leefruimte met open keuken te vinden. De etage hier boven beschikt over twee slaapkamers, een apart toilet en een nette badkamer. Op de vierde en bovenste etage van het huis zijn nog eens twee slaapkamers, een apart washok en prachtig dakterras te vinden. Geniet vanuit je hangmat de hele dag van de zon en met een mooi uitzicht over het kanaal Reitdiep.

Wonen in dit unieke stukje van Paddepoel-Zuid is een plezier voor het hele gezin. Vanaf je eigen dakterras zie je regelmatig de hoge masten voorbij varen over het Reitdiep. Bovendien ligt het unieke en gezellige Voermanshaven op loopafstand. Jong en oud vermaken zich hier door in de zomer te zwemmen en suppen en in de winter te schaatsen. Voorzieningen waaronder het diverse winkelaanbod van winkelcentrum Paddepoel, het Zernikecomplex en kinderopvang bevindt zich op enkele minuten loop- en fietsafstand. Ga je liever een dagje naar het centrum van Groningen of Noorderplantsoen? Ook daar fiets je al in om en nabij 5 minuten heen. Bovendien zijn de uitvalswegen vanaf de woning eenvoudig en snel te bereiken. Kortom, een fijne, moderne woning met ruimte voor het hele gezin!

Huidig gebruik gas bedraagt circa 1000 m3 en huidig gebruik stroom is nihil door de aanwezige zonnepanelen.

- De huurprijs bedraagt € 1.350,- per maand. De huursom is inclusief internet en exclusief gas, elektra en water.
- U betaalt (ten minste) één 'maandhuur' als waarborgsom.
- De minimale huurtermijn is 1 jaar en maximaal 2 jaar.
- Als inkomensnorm geldt dat het bruto inkomen van de hoofdkostwinner 3.5 x het huurbedrag dient te zijn, een eventueel tweede inkomen telt 70% mee.

Alvorens te bezichtigen vragen wij in te schrijven via de website van Schouten + Van der Giezen Makelaars
Bekijk alle fotos (56)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
Verdieping
Kamers: 2 (2 slaapkamers)
Verdieping
Kamers: 1
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 2 (2 slaapkamers)
Voorzieningen: ligbad,
douche,
wastafel
INSCHRIJVEN HUURWONING
Kruis icoon
[fluentform id="4"]