Logo Schouten en van der Giezen

Westerhorn 22

9761 GH EELDE
€ 385.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
437 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL FROUKJE OP +31503180309
ROYALE TWEE-ONDER-ÉÉN KAPWONING + RUIM & LICHT + VERNIEUWDE KEUKEN + PRACHTIGE, DIEPE TUIN MET VRIJ UITZICHT OVER EEN WEILAND + APARTE GARAGE + GROTENDEELS DUBBELE BEGLAZING + ZONNEPANELEN + 3 SLAAPKAMERS + ZOLDERRUIMTE MET MOGELIJKHEDEN + NABIJ CENTRUM EELDE

“Een zee aan ruimte, veel licht en een prachtige tuin met vrij uitzicht over het groene weiland. Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Eelde?”, - Froukje Baurichter, Schouten + van der Giezen Makelaars.

Een woning met veel potentie en mogelijkheden. Op deze fijne locatie in Eelde kan er van deze ruime twee-onder-één kapwoning een waar paleis gemaakt worden. De woning is in de afgelopen jaren goed onderhouden. Zo is de keuken enkele jaren geleden volledig vernieuwd en is de bijkeuken ook betrokken bij deze ruimte. De ruime, lichte leefruimte heeft een extra zijraam en een grote raampartij aan de achterzijde dat zorgt voor veel lichtinval. Met een prachtige tuin op het zuiden geniet je hier de hele dag van de zon. Naast de eigen oprit is er ook een royale garage van zo’n 20 vierkante meter aanwezig. Vanuit de tuin heb je een uniek uitzicht, want hier achter bevindt zich een groot weiland waar zo nu en dan een paard rustig voorbij loopt te grazen. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en beschikt over drie ruime slaapkamers en een nette badkamer. Middels een vlizotrap bereik je de zolderetage waar je de mogelijkheid hebt om met een vaste trap en een vierde slaapkamer te creëren.

De Westerhorn is een rustige, maar ook gemoedelijke straat midden in het fijne dorp van Eelde. Met de golfbaan naast de deur, een divers winkelaanbod en meerdere scholen en sportvoorzieningen op loop- of fietsafstand kom je hier niets tekort. Binnen enkele minuten wandel- of fiets je al naar het prachtige natuurgebied De Onlanden. Zowel Groningen als Assen zijn met de fiets, via het openbaar vervoer of met de auto eenvoudig te bereiken. Kortom, een heerlijke, ruime woning met de potentie om omgetoverd te worden tot je eigen droomhuis!

Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing.
Bekijk alle fotos (56)
Woonlagen
Eerste verdieping
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 30m2
Woonkamertypes: woonkamer
Zolderverdieping
Eerste verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: ligbad,
wastafel,
wastafelmeubel
Oppervlakte: 5m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]