Logo Schouten en van der Giezen

Zaagmuldersweg 552

9713 LZ GRONINGEN
€ 175.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
258 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
APPARTEMENT GELEGEN OP DE TWEEDE WOONLAAG + TWEE SLAAPKAMERS + BALKON OP ZUID + EIGEN FIETSENBERGING + GEHEEL VOORZIEN VAN NIEUW DUBBEL HR++ GLAS + ACTIEVE VVE EN AAN DE BUITENZIJDE IS HET COMPLEX RECENT GEHEEL GERENOVEERD + RIJKSMONUMENT

Gesloten entree met intercom, trappenhuis en lift.

Indeling appartement:
Entree, hal, toiletruimte, gesloten eenvoudige keuken met provisiekast. Twee slaapkamers en een lichte woonkamer met toegang tot het balkon op het zuiden. Via de hal is de eenvoudige badkamer te bereiken.

Bijzonderheden:
Aan de binnenzijde is het appartement zeer eenvoudig en dient te worden gerenoveerd c.q. gemoderniseerd. De buitenzijde van het complex is door de VvE de afgelopen jaren grondig vernieuwd en/of verbeterd waardoor het complex er weer goed bijstaat. Leuke woonomgeving met enkele winkels, waaronder een supermarkt, om de hoek en op slechts vijf minuten fietsen van het centrum van Groningen.

De maandelijkse bijdrage voor de VvE bedraagt € 178,64.
Maandelijkse voorschot stookkosten € 75,-.

Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris KuipersBazuin Notariaat. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (16)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]