Logo Schouten en van der Giezen

Peizerweg 3 a

9726 JA GRONINGEN
€ 350.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
431 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
CHARMANTE BOVENWONING + BOUWJAAR 1920 + SFEERVOLLE STIJLELEMENTEN + HOGE PLAFONDS & EN SUITE DEUREN + NETTE KEUKEN & BADKAMER + 5 SLAAPKAMERS + ZONNIG DAKTERRAS + NABIJ HET HOOFDSTATION, STADSPARK EN CENTRUM GRONINGEN

“Een plaatje van een woning, midden in de Zeeheldenbuurt. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?”, - Stefan van der Giezen, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Midden in de geliefde Zeeheldenbuurt is deze charmante bovenwoning te vinden. In deze sfeervolle woning zijn veel authentieke stijlelementen bewaard gebleven. De originele stijlelementen waaronder en suite deuren, sierkozijnen, ronde erker aan de voorzijde, hoge plafonds en prachtige haard, geven de beide leefruimtes een warme en sfeervolle uitstraling. De twee openslaande deuren aan de achterzijde van de woning bieden toegang tot het balkon dat op warme zomerdagen een fijne, schaduwrijke plek is om te zitten. Op het riante dakterras van maar liefst 27 vierkante meter geniet je juist de hele dag door van de zon en het uitzicht over de stad. Erg fijn om te kunnen kiezen tussen een zonnige of juist schaduwrijke buitenplek.

Daarnaast beschikt de woning over een ruime, nette keuken en verzorgde badkamer met inloopdouche en bubbelbad en 5 slaapkamers. De gehele woning is voorzien van dubbelglas en er zijn mogelijkheden om zonnepanelen te installeren.

De locatie van deze prachtige woning is uitstekend! Zo woon je in een fijne, rustige buurt, maar heb je ook de gezelligheid en het bruisende stadsleven op steenworp afstand liggen. In de omgeving zijn meerdere eet- en horecagelegenheden te vinden. Naar Westerhaven, Stadspark en het Centraal Station loop je al in enkele minuten. Met ongeveer 5 minuten fietsen sta je op de Grote Markt en ook de uitvalswegen zijn vanaf de woning eenvoudig te bereiken. Kortom, een stijlvolle, karakteristieke woning, instapklaar voor haar nieuwe bewoners op een top locatie in Groningen!
Bekijk alle fotos (54)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 30m2
Woonkamertypes: kamer_en_suite
Verdieping
Kamers: 4 (4 slaapkamers)
Voorzieningen: ligbad,
douche,
wastafelmeubel
Oppervlakte: 6m2
Dakterras
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]