Logo Schouten en van der Giezen

Huis kopen in Groningen

Ik ben toe aan de volgende stap +
De makelaars met een plus

Aankoopbegeleiding zoals jij dat wilt

Spannend. Je bent op zoek naar je eerste koopwoning. Je wilt doorstromen naar een ruimer huis. Of juist compacter gaan wonen in een comfortabel appartement. Nienke, Stefan, Sam en Chris – het aankoopteam van Schouten + Van der Giezen Makelaars – helpen je bij je zoektocht en de aankoop. Met tips, advies en de juiste skills voor het beste resultaat.

Belangrijk is natuurlijk dat die ene woning in beeld komt. Een huis vinden en kopen in Groningen is een behoorlijke uitdaging. Ook nu de huizenmarkt weer wat lijkt af te koelen. Nog steeds geldt: veel geïnteresseerden zoals jij, weinig geschikte woningen.

‘Blij met mijn aankoopmakelaar, blij met mijn huis. In de gekke huizenmarkt toch mijn paleis gevonden dankzij mijn makelaar. Goed bereikbaar en goede communicatie. Ook de persoonlijke benadering heb ik erg kunnen waarderen.’

Klantbeoordeling op Funda: 8,8

Huis kopen in Groningen en Eelde-Paterswolde

De woning die jij zoekt, komt misschien binnenkort beschikbaar. Belangrijk is dan om er op tijd bij te zijn. Onze aankoopmakelaars weten welke huizen in Groningen, Eelde-Paterswolde en omstreken op de markt komen, vaak al voordat ze op Funda staan. Wil jij ook je kans op een droomwoning vergroten? Schrijf je dan gratis in voor onze zoek-service. Je ontvangt dan een maand lang passend aanbod in je mailbox.

Op zoek naar jouw ideale koopwoning?

Vertel ons je woonwensen en ontvang als eerste het nieuwste woningaanbod.

Vind mijn droomwoning +
Het Schouten + van der Giezen team bij de Museumbrug

‘Door meerdere makelaars van Schouten + Van der Giezen geholpen bij bezichtigingen en via de telefoon en whatsapp. Zeer bekwaam, prettig in de omgang, kritisch vragen stellend en zeer goed bereikbaar. Het was een zeer fijne samenwerking!’

Klantbeoordeling op Funda: 9,8

Hulp bij aankoop van een woning

De makelaars met een plus:

  • helpen je jouw ideale huis te vinden
  • vergroten je kans op een bezichtiging
  • beoordelen de woning op bouwkundige en juridische aspecten
  • weten wat het juiste bod is
  • controleren de koopovereenkomst (die de verkoopmakelaar opstelt)
  • gaan op verzoek met je mee naar de notaris
  • besparen je tijd, stress en geld
Tarieven Aankoopbegeleiding +

Nienke Schouten: ‘Huis op het oog of nog op zoek? Waarschijnlijk ben ik dan jouw eerste contact bij Schouten + Van der Giezen. Ik begeleid je tijdens het aankopen van je nieuwe huis.