Logo Schouten en van der Giezen

Rubensstraat 9

9718 MA GRONINGEN
€ 675.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
229 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
RUIME GEZINSWONING + ZONNIGE EN DIEPE TUIN AAN HET WATER + DAKTERRAS + ZONNEPANELEN + GOED ONDERHOUDEN + UITZICHT OP DE WATERTOREN + TWEE BALKONS AAN DE VOORZIJDE + 5 RUIME SLAAPKAMERS + NABIJ CENTRUM GRONINGEN EN HET NOORDERPLANTSOEN

“Het hele jaar door een vakantiegevoel in eigen huis. Wat wil je nog meer!”, - Makelaar Stefan, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Geniet van ruim en gezellig wonen in de bruisende Schildersbuurt! Deze prachtige woning bevindt zich in een rustig, autoluw woonerf waar kinderen veilig kunnen spelen, met een heerlijke tuin aan het (vaar)water aan de achterzijde - perfect voor ontspanning en zelfs voor een eigen bootje! De woning is goed onderhouden, met recente updates zoals een nieuwe garagedeur, twee nieuwe schuifpuien en een fraai aangelegde tuin. Op de begane grond vind je een apart toilet, een ruime werk- of slaapkamer en een badkamer. De lichte en ruime woonkamer op de eerste verdieping biedt een prachtig vrij uitzicht aan beide zijden, met directe toegang tot het vernieuwde dakterras. De moderne keuken, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, is slechts enkele jaren geleden volledig vernieuwd. Dankzij de dubbele beglazing en zonnepanelen is de woning energiezuiniger gemaakt en comfortabel. Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer, terwijl de derde verdieping nog eens twee slaapkamers en een dakterras met prachtig uitzicht op de watertoren biedt.

De Schildersbuurt, geliefd om zijn karakteristieke architectuur en centrale ligging nabij voorzieningen en uitvalswegen, is een gewilde buurt in Groningen. Met een mix van rust en de nabijheid van voorzieningen, zoals het Noorderplantsoen en diverse uitvalswegen, biedt deze woning het beste van beide werelden. Klaar om je voor te stellen hoe jouw gezin hier kan genieten van het leven? Neem snel contact op met ons kantoor voor meer informatie!
Bekijk alle fotos (51)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 4m2
Verdieping
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 46m2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 2 (2 slaapkamers)
Voorzieningen: ligbad,
wastafelmeubel,
inloopdouche
Oppervlakte: 8m2
Verdieping
Kamers: 2 (2 slaapkamers)
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]