Logo Schouten en van der Giezen

Eemskanaal 55

9723 AR GRONINGEN
€ 750.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
152 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL SAM OP +31503180309
MODERNE STADSVILLA + ENERGIELABEL A+ + BOUWJAAR 2009 + 11 ZONNEPANELEN + WARMTEPOMP + RUIME, SPEELSE INDELING + OPEN KEUKEN MET KOOKEILAND + ZONNIGE TUIN ÉN DAKTERRAS + OVERDEKTE PARKEERPLAATS + 3 SLAAPKAMERS + NABIJ UMCG EN CENTRUM GRONINGEN

“Direct gelegen aan het vaarwater aansluitend op de Oosterhaven en Diepenring is deze moderne stadsvilla van alle (woon)gemakken voorzien!”, - Sam, makelaar Schouten + van der Giezen.

Deze moderne stadsvilla, gelegen in de jonge en geliefde Kop van Oost, biedt een ideale combinatie van stijl, comfort en locatie. Gevestigd op loopafstand van het centrum, geniet je hier van ligging aan het water in een autovrije omgeving. Bij binnenkomst via de statige entree word je verwelkomd in een open en lichte (woon)kamer. De trap naar beneden leidt naar het aparte toilet, ruime berging met ruimte voor het witgoed apparatuur en directe toegang tot de overdekte parkeergarage. Hier is een gezamenlijke fietsenstalling en eigen parkeerplaats te vinden. Op de etage is de ruime, open (leef)keuken met kookeiland, eetkamer met een panoramisch uitzicht over de stad en zonnige stadstuin te vinden. Achter de tuin bevinden zich de faciliteiten van ‘Kop van Oost’, waar je onder andere een tennisbaan en sport/speeltuin kunt vinden.

Op de tweede etage bevinden zich twee ruime slaapkamers en moderne badkamer met ruime inloopdouche. De bovenste etage biedt ruimte voor een royale slaapkamer met badkamer en suite en een zonovergoten dakterras met uitzicht op het gezamenlijke binnenterrein. Aan de voorzijde vanuit de slaapkamer heb je een geweldig uitzicht over het Eemskanaal en de skyline van Groningen. Kortom, een unieke kans om ruim en modern te wonen op één van de meest unieke locaties in Groningen!
Bekijk alle fotos (58)
Woonlagen
Verdieping
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafel,
wastafelmeubel,
inloopdouche
Oppervlakte: 8m2
Verdieping
Kamers: 2
Woonkameroppervlakte: 20m2
Woonkamertypes: woonkamer, studeerkamer, werkkamer
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 21m2
Woonkamertypes: woonkamer, studeerkamer, werkkamer
Verdieping
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafel,
wastafelmeubel,
inloopdouche
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]