Logo Schouten en van der Giezen

Donderslaan 118

9728 KV GRONINGEN
€ 215.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
69 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
RUIMTELIJK HOEKAPPARTEMENT MET GEWELDIG UITZICHT + ZONNIG, INPANDIG BALKON + TWEE RUIME SLAAPKAMERS + GELEGEN IN DE GEWILDE WOONWIJK CORPUS DEN HOORN + STADSPARK, HOORNSEPLAS EN MARTINIPLAZA OM DE HOEK

“Een goed onderhouden en instapklaar appartement met een fantastisch uitzicht!” - Stefan, Makelaar Schouten + van der Giezen

Dit ruime driekamerappartement aan de Donderslaan in de woonwijk Corpus den Hoorn biedt alles wat je zoekt: een praktische indeling, weids uitzicht en een perfecte ligging in Groningen. Gelegen op de zevende etage van de Donderslaanflat geniet je vanaf het inpandige balkon van een vrij uitzicht over het groene gebied rondom de Gasunie en kun je tot laat in de avond van de zon genieten. Omdat het een hoekappartement betreft is er een extra zijraam voor meer natuurlijk lichtinval. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, waarvan één met een eigen inloopkast, een licht en ruimtelijk woon- en eetgedeelte, een nette keuken, badkamer en een apart toilet.

Het appartement bevindt zich aan het einde van de galerij waardoor je erg privé woont. In het gebouw zijn twee liften aanwezig en er is gedeeltelijk gratis parkeergelegenheid uitsluitend voor bewoners aan de voorzijde. Op de begane grond is er een aparte fietsenberging. Bovendien is het appartement onderdeel van een gezonde VvE. Er liggen verduurzamingsplannen klaar voor het gehele complex, hier zal binnenkort meer bekend over worden.

De omgeving biedt tal van voorzieningen zoals diverse winkels aan het Overwinningsplein, scholen en uitstekende aansluitingen met het openbaar vervoer. Voor vrijetijdsbesteding hoef je niet ver te zoeken: sportpark Corpus den Hoorn, het Stadspark, de Hoornseplas en de evenementenhal Martiniplaza zijn allemaal op korte afstand. Met de fiets bereik je het centrum van Groningen in 10 à 15 minuten en het complex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen. Zoek niet verder, dit appartement heeft alles wat je nodig hebt!
Bekijk alle fotos (27)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 29m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafelmeubel
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]