Logo Schouten en van der Giezen

Zuurstukken 86

9761 KN EELDE
€ 775.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
116 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWDE, VRIJSTAANDE WONING + VOLLEDIG GEMODERNISEERD + ENERGIELABEL A + SPEELSE INDELING + ZONNIGE TUIN + 5 SLAAPKAMERS + 2 BADKAMERS + (THUIS)KANTOOR RUIMTE + GARAGE + EIGEN OPRIT MET LAADPAAL + GROENE, KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING + NABIJ NATUURGEBIED DE ONLANDEN & HET PATERSWOLDSEMEER

“Uniek en vrijstaand wonen is deze prachtige, en bovenal bijzondere onder architectuur gebouwde woning.”, - Stefan, makelaar Schouten + van der Giezen.

Aan de rand van het Drentse dorp Eelde-Paterswolde staat deze unieke, vrijstaande woning met veel ruimte, licht en een praktische indeling. In de afgelopen vier jaar is de woning volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De karakteristieke eigenschappen en speelse indeling zijn behouden, maar de woning heeft door de aanpassingen nu een energielabel A gekregen. Op de begane grond vind je een prachtige eikenhoutenvloer met vloerverwarming (2023), volledig gestucte muren (2024), een garage en een vernieuwd toilet (2020). Er is een nieuwe keuken geplaatst in 2023 en de hele woning heeft kunststof kozijnen met HR++ glas (2020). Naast de keuken bevindt zich een bijkeuken en een flexibele ruimte die kan dienen als speelkamer of thuiskantoor. De royale, groene tuin loopt rondom de woning, zodat je altijd een plekje in de zon of schaduw kunt vinden. Op het dak liggen 13 zonnepanelen met een 3 fase omvormer (2020) en aan de voorzijde is er een oprit met ruimte voor twee auto's en een laadpaal. De bovenste twee etages bieden ruimte voor vijf slaapkamers en twee vernieuwde badkamers (2020). Deze woning combineert karakter met modern comfort en duurzaamheid. De verkopers hebben de afgelopen jaren volop energie gestoken in het moderniseren, verduurzamen en verbeteren van het huis. Zo is onder andere het dak van de garage/bijkeuken/kantoor extra geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakbedekking. Tevens is er een nieuwe lichtkoepel met HR ++ glas geplaatst, is de garage in 2023 opnieuw gevoegd en is er in 2023 een nieuwe groepenkast geplaatst.

In deze fijne buurt in Eelde-Paterswolde geniet je van rust en natuur, terwijl alle voorzieningen van het dorp binnen handbereik zijn. Aan het einde van de straat is een leuk speelveldje voor de kinderen. Supermarkten, een bakkerij, scholen en sportverenigingen voor jong en oud liggen in de nabije omgeving. Zin in ontspanning? Maak een heerlijke fiets- of wandeltocht door het natuurgebied De Onlanden. Liever een dagje winkelen? Met de fiets of auto ben je zo in het bruisende centrum van Groningen of het gezellige centrum van Assen. Kortom, deze ideale gezinswoning biedt veel ruimte op een prachtige locatie in Eelde-Paterswolde. Zou jij graag uniek en praktisch willen wonen in het fijne dorp Eelde-Paterswolde? Maak dan snel een afspraak om deze leuke woning te bezichtigen!
Bekijk alle fotos (59)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 4 (4 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
dubbele wastafel,
wastafelmeubel,
inloopdouche
Oppervlakte: 8m2
Verdieping
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
wastafelmeubel,
inloopdouche
Oppervlakte: 4m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]