Logo Schouten en van der Giezen

Onderduikersstraat 102

9727 CZ GRONINGEN
€ 250.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
125 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
3 KAMERAPPARTEMENT + TWEE BALKONS + MODERN SANITAIR + STADSPARK EN BINNENSTAD OP FIETSAFSTAND + INPANDIGE BERGING + RUIME KAMERS + PRAKTISCHE KEUKEN

Deze verzorgde en lichte portiekwoning ligt mooi centraal tussen binnenstad en Stadspark in de rustige wijk Laanhuizen. Drie kamers, twee balkons en een inpandige berging bieden volop ruimte en opbergmogelijkheden waardoor er veel bewegingsvrijheid is. De moderne keuken en sanitaire ruimtes maken het plaatje van een frisse en eigentijdse woning compleet.

De woonkamer heeft een duidelijk gedefinieerde zit- en eethoek en grote ramen waar veel licht door valt. Hier is ook de loopdeur naar het balkon aan de voorzijde van de woning, die uitkijkt over de rustige straat. De keuken is praktisch, voorzien van inbouwapparatuur en geeft via een loopdeur toegang tot het tweede balkon die uitkijkt over de groene binnentuin. De sanitaire ruimtes zijn gerenoveerd en afgewerkt met nette, tijdloze materialen. De fraaie detaillering van de inloopdouche zorgt voor een subtiele twist in het geheel.

Verkoper heeft opdracht gegeven om zonnepanelen op het dak te laten plaatsen in samenwerking met de Vereniging van Eigenaren, om het gebouw verder te verduurzamen.

Laanhuizen is een rustige, groene wijk waar wonen centraal staat. Het groene karakter is terug te zien in de grote natuurlijke speeltuin verder in de straat. Alle voorzieningen liggen onder handbereik en binnen tien fietsminuten sta je op de Grote Markt in de stad. Het nabijgelegen Stadspark bereik je fietsend binnen vijf minuten en biedt het hele jaar door een geweldige plek om te spelen, sporten, wandelen en picknicken. Het is dé plek voor hippe festivals en concerten van wereldsterren en al met al een geliefde plek onder Groningers!
Bekijk alle fotos (40)
Woonlagen
derde verdieping
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 38m2
Woonkamertypes: t_kamer
Voorzieningen: douche,
wastafel,
wastafelmeubel
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]