Logo Schouten en van der Giezen

Albrondaheerd 46

9737 RC GRONINGEN
€ 250.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
74 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
TUSSENWONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN + VOLLEDIG NIEUWE WANDAFWERKING + RUSTIGE LIGGING + TOP LOCATIE

“De mogelijkheden voor deze leuke woning op een fijne woonlocatie in Beijum zijn eindeloos!”,

In de groene wijk Beijum is deze leuke hoekwoning gelegen. Via de entree kom je in de hal met een toilet en de trapopgang naar de bovenverdieping. Eenmaal binnen in de ruime woonkamer, valt de overvloed aan natuurlijk licht meteen op. Vanuit hier heb je een fraai uitzicht op de tuin en is tevens de open keuken bereikbaar. Op de bovenverdieping wachten drie comfortabele slaapkamers op je, ideaal voor gezinsleven of gasten. De eenvoudige badkamer, uitgerust met een douche en wastafel, voorziet in je dagelijkse behoeften. In de hele woning is nieuwe wandafwerking aangebracht.

De woning is ideaal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen als de twee winkelcentra’s in Beijum, basisscholen, het openbaar vervoer en het zorgcentrum. In de omgeving zijn meerdere speeltuinen voor kinderen te vinden. Bovendien ligt het het DirtPark Groningen, Beijumerbos en recreatiegebied Kardinge om de hoek. Naar het centrum van Groningen fiets je al in 15 minuten. Vanaf de woning bereik je gemakkelijk en snel de ringweg. Voldoet deze woning aan jouw woonwensen? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak.

+++ Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.+++
Bekijk alle fotos (25)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 27m2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel,
wasmachineaansluiting
Oppervlakte: 7m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]