Logo Schouten en van der Giezen

Alexanderstraat 5 +5A

9724 JT GRONINGEN
€ 225.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
485 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
DROOMHUIS IN DE DOP + TWEE RECHTERHANDEN VEREIST + VEEL POTENTIE + ZONNIGE STADSTUIN EN DAKTERRAS + VANAF PRIJS + AS IS WHERE IS CLAUSULE + ONDERHOUD BINNEN EN BUITEN SLECHT

“Klushuis zoekt nieuwe eigenaar die niet terugdeinst voor een uitdaging!”, - Stefan, Makelaar Schouten + Van der Giezen.

KIJKDAGEN:

-->Vrijdag 8 september en
--> maandag 11 september

Voor tijdstip en aanmelden graag contact opnemen met Schouten + Van der Giezen Makelaars

Deze woning in de karakteristieke Alexanderstraat is er een met uitdagingen en mogelijkheden. De woning wordt verkocht onder de ‘As is where is’ clausule. Formeel (kadastraal) gezien is deze woning niet gesplitst dus betreft het een beneden- en bovenwoning die eventueel samengevoegd kunnen worden tot één groot droomhuis. Of wellicht wil je juist de beneden- en bovenverdieping gescheiden houden. Alles kan, maar wel wanneer je er klaar voor bent om je klushanden uit de mouwen te steken! De woning heeft een leuke, zonnige stadstuin en een royaal dakterras.

Deze opknapper is te vinden in de geliefde en populaire wijk de Oosterpoort. De Alexanderstraat is een rustige straat met karakteristieke jaren van begin 20e eeuw. Het bruisende stadscentrum met diverse winkels, supermarkten en horeca- en eetgelegenheden bevinden zich allemaal op loop- en fietsafstand van de woning. Ook de verbindingen met het openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn uitstekend. Zien wij jou op een van de Open Huizen Dagen?

Bijzonderheden:
Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een projectnotaris.
Bekijk alle fotos (34)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 15m2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 14m2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]