Logo Schouten en van der Giezen

Amkemaheerd 227

9736 BS GRONINGEN
€ 289.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
59 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
LEUKE TUSSENWONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN + NIEUWE BADKAMER + DIEPE TUIN OP HET ZUIDWESTEN + 4 SLAAPKAMERS

“De mogelijkheden voor deze leuke woning op een fijne woonlocatie in Beijum zijn eindeloos!”,

Hoewel de vorige bewoner prima voor het huis heeft gezorgd, dient de nieuwe bewoner rekening te houden met een aantal opknapwerkzaamheden.

Via de entree kom je in de hal met een trapopgang naar de bovenverdieping. Eenmaal binnen in de ruime woonkamer, valt de overvloed aan natuurlijk licht meteen op door de grote open ruimte. Vanuit hier heb je een fraai uitzicht op de diepe tuin op het zuidwesten. De woonkamer staat in open verbinding met de eenvoudige keuken. Verder is aan de achterzijde van de woning nog een hal met toegang tot de tuin en een aparte toiletruimte gelegen.

Op de bovenverdieping wachten drie comfortabele slaapkamers op je, ideaal voor gezinsleven of gasten. De nieuwe badkamer, uitgerust met een douche, wastafel en tweede toilet voorziet in je dagelijkse behoeften.
Op de zolder is er ruimte voor een witgoedopstelling en is tevens voorzien van een vierde slaapkamer met wastafel.


De woning is ideaal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen als de twee winkelcentra’s in Beijum, basisscholen, het openbaar vervoer en het zorgcentrum. In de omgeving zijn meerdere speeltuinen voor kinderen te vinden. Bovendien ligt het het DirtPark Groningen, Beijumerbos en recreatiegebied Kardinge om de hoek. Naar het centrum van Groningen fiets je al in 15 minuten. Vanaf de woning bereik je gemakkelijk en snel de ringweg. Voldoet deze woning aan jouw woonwensen? Maak dan snel een bezichtigingsafspraak.

+++ Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.+++
Bekijk alle fotos (24)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 33m2
Woonkamertypes: doorzonkamer
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafel
Oppervlakte: 4m2
Zolder
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]