Logo Schouten en van der Giezen

Annastraat 32

9724 LH GRONINGEN
€ 200.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
121 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL SAM OP +31503180309
FRAAIE STADSWONING + KARAKTERISTIEK EN GEMODERNISEERD + GOED ONDERHOUDEN EN GEISOLEERD + ZONNIGE STADSTUIN + APARTE SCHUUR + 1 SLAAPKAMER + VERNIEUWDE KEUKEN & BADKAMER + DICHTBIJ ALLE VOORZIENINGEN EN CENTRUM GRONINGEN

“De ideale, instapklare stadswoning voor jonge starter(s), alleenstaanden of wellicht voor de ouders van studerend kind.”, Makelaar Sam, Schouten + van der Giezen.

Deze karakteristieke woning is helemaal gerenoveerd en klaar om in te trekken! De badkamer is vernieuwd in 2020, gevolgd door de keuken in 2021. De vloeren en wanden zijn ook in 2021 opgefrist, inclusief nieuw behang en een prachtige eikenhouten vloer. Aan de achterzijde van de woning vind je HR++ glas en aan de voorzijde dubbelglas voor extra comfort en energiebesparing. Geniet van de heerlijke stadstuin die vanaf half 2 tot de avondzon verlicht wordt. Deze tuin voelt als een tweede woonkamer, perfect om te ontspannen en te genieten van de zon. De woning is sfeervol en netjes afgewerkt, met een berging voorzien van wasmachineaansluiting en verwarming.

Met een slaapkamer/werkkamer die 's ochtends zonlicht vangt en voldoende kastruimte, is deze woning praktisch en comfortabel. Binnenkort ben je ook vlakbij het Zuiderplantsoen en de supermarkt ligt om de hoek, met alle voorzieningen in de buurt. De ligging in de gezellige Oosterpoort biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en uitvalswegen. Bovendien ben je in slechts 5 minuten fietsen in het bruisende stadscentrum, terwijl je er lopend in 15 minuten kunt zijn. Met diverse horeca en eetgelegenheden in de buurt, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

De Vereniging van Eigenaren is recent opgestart waarbij er door de eigenaar van nummer 32 een maandelijkse bijdrage van € 69,38 wordt betaald voor het onderhoud van het gebouw en de opstalverzekering. Tevens is er nog geen aanspraak gemaakt op de waardevermeerderingsregeling (€ 4000,-)
Bekijk alle fotos (38)
Woonlagen
Begane grond
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 19m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafelmeubel
Oppervlakte: 2m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]