Logo Schouten en van der Giezen

Bilderdijklaan 87

9721 PS GRONINGEN
€ 215.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
36 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
+ GEWELDIG UITZICHT + 4 KAMERS + VOOR STARTERS OF STUDENTEN + MET VERGUNNING OM TE WONEN VOOR DRIE STUDENTEN + WINKELS ONDER HANDBEREIK + GROENE OMGEVING + NABIJ UITVALSWEGEN + RECREATIE EN BINNENSTAD OP FIETSAFSTAND + ZONNIG BALKON + INPANDIGE BERGING

Dat is een lekker begin van de dag! Heerlijk in de ochtendzon, op je balkon, terwijl de stad rustig wakker wordt. Je kijkt hier uit over het groene Hendrik de Vriesplantsoen dat met de grote waterpartij en hoge bomen het hele jaar door een mooi uitzicht biedt. De wandelaars, vogels en kinderen in de speeltuin zorgen ervoor dat er altijd wat te zien valt. Dit verveelt nooit!

De lichte woning biedt meerdere mogelijkheden om diverse woonwensen in te vullen. Er zijn vier kamers, verdeeld over twee verdiepingen en een aparte keuken met inbouwkast. De grote ramen maken de woning licht en ruimtelijk. De sanitaire ruimtes zijn van elkaar gescheiden en er is een inpandige berging. De woonkamer heeft een loopdeur naar het balkon en een speelse twist door het nisje met planken. Op de galerij pak je met een stoeltje in de nis lekker nog even de avondzon mee.

Kortom: praktisch, ruim en licht en dat op een geweldige plek in de populaire wijk De Wijert. Met winkelcentrum Van Lenneplaan letterlijk aan je voeten heb je al je dagelijkse benodigdheden onder handbereik. Binnen een kwartier sta je op de Grote Markt of lig je aan het water van de Hoornseplas. Met diverse uitvalswegen in de nabijheid is dit bovendien de perfecte locatie voor auto forenzen!
Bekijk alle fotos (40)
Woonlagen
Appartement
Kamers: 2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping appartement
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel,
wasmachineaansluiting
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]