Logo Schouten en van der Giezen

Boeier 5

9801 MA ZUIDHORN
€ 300.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
261 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
EIGENTIJDS + GARAGE + SLAAP- EN BADKAMER BEGANE GROND + GEMAKKELIJK TE REALISEREN EXTRA BADKAMER OP DE ETAGE.

Mooi gelegen geschakeld woonhuis met het gehele 'woonprogramma' op de begane grond. De indeling is globaal,
Hal, L-woonkamer en half open Keuken met moderne inrichting en apparatuur. Tussenhal, grote slaapkamer met bijbehorende badkamer op de begane grond, separaat 2e toilet. De garage is binnendoor bereikbaar en is ook gemakkelijk, desgewenst bij de woonruimte te betrekken.

Etage: overloop twee extra kamers en en een extra ruimte (thans berging) waar eenvoudig een extra badkamer kan worden gemaakt (de infrastructuur is er al). Er is een kleine vliering welke door een steektrapje kan worden bereikt (geen stahoogte).

Aan de achterzijde ligt de tuin met een eigen privé zonneterras en aan de voorzijde is de mogelijkheid om uw auto te parkeren op het eigen erf.

Info: bouwjr. ca. 1992. Het huis is centraal verwarmd de ketel is van 2010, het gehele huis is uitstekend geïsoleerd en voorzien van dubbel glas (Energielabel 'A')

Dit woonhuis maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris (Hermans&Schuttevaer Utrecht) en een waarborgsom. Het woonhuis is bedoeld voor zelfbewoning. Het betreft hier een nog niet gemeten perceel, koper dient de uitmeting zelf aan te vragen bij het Kadaster.
Bekijk alle fotos (41)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 38m2
Woonkamertypes: u_kamer
Voorzieningen: ligbad,
douche,
wastafel
Oppervlakte: 5m2
Verdieping
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Vliering
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]