Logo Schouten en van der Giezen

De Genestetstraat 13 a

9721 NT GRONINGEN
€ 150.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
185 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
START VERKOOP TIJDENS DE LANDELIJKE OPEN HUIZENDAG OP 06 APRIL TUSSEN 11.00 UUR EN 15.00 UUR. U BENT DAN VAN HARTE WELKOM OM DE WONING ZONDER AFSPRAAK TE KOMEN BEKIJKEN.

Gezellige benedenwoning met een knus tuintje, gelegen in een levendige straat in Wijert-Noord. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand en het bruisende stadscentrum van Groningen is slechts 10 minuten fietsen.

De Genestetstraat 13a bevindt zich op de begane grond. Ondanks de compacte indeling, biedt deze benedenwoning voldoende ruimte om comfortabel te leven. Dankzij de locatie geniet je van optimale privacy. Bij binnenkomst vind je een ruime hal, een badkamer met toilet, douche en wastafel, een gezellige woonkamer van ongeveer 20 m2 met een open keuken, en een slaapkamer van ca. 8m2.

De actieve Vereniging van Eigenaren draagt zorg voor het onderhoud van het appartementencomplex. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 66,05.

Let op: deze woning is bestemd voor eigen bewoning door de koper of voor bewoning door een eerstegraads familielid. Het is ideaal voor ouders van studerende kinderen met (maximaal!) één medebewoner.

Deze woning maakt deel uit van een complex met meerdere voormalige huurwoningen. Het biedt een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Houd er rekening mee dat er enkele verkoopvoorwaarden van toepassing zijn, waaronder een projectnotaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je graag naar de verkoopinformatie. Grijp deze kans niet voorbij en maak snel een afspraak om deze leuke woning te bezichtigen!
Bekijk alle fotos (19)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 20m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafel,
wasmachineaansluiting
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]