Logo Schouten en van der Giezen

De Genestetstraat 31

9721 NT GRONINGEN
€ 215.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
91 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
3 SLAAPKAMERS + 2 BALKONS + APARTE BERGING + OP STEENWORP AFSTAND VAN WINKELS EN SUPERMARKTEN + NABIJ MARTINI ZIEKENHUIS EN CENTRUM GRONINGEN

Op de tweede woonlaag van het complex treft u dit ruime en degelijke appartement. Bij binnenkomst treft u de hal centraal in de woning die toegang geeft tot alle vertrekken. Te beginnen bij de eenvoudige keuken aan de voorzijde van het appartement. De keuken heeft toegang tot een balkon en de badkamer met douche en wastafel. Vanuit de hal kunt u ook de eerste 2 slaapkamers en de woonkamer bereiken.

De woonkamer beschikt over grote ramen en is daarmee voorzien van veel natuurlijk licht. Vanuit de woonkamer kunt u ook de derde en tevens de grootste slaapkamer bereiken. Deze slaapkamer geeft toegang een balkon en is op het westen gericht. Wanneer u geen behoefte heeft aan 3 slaapkamers kunt gemakkelijk de derde slaapkamer weer bij de woonkamer trekken om deze groter te maken en een doorzonkamer te creëren.

De actieve Vereniging van Eigenaren draagt zorg voor het onderhoud van het appartementencomplex. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 118,37.


+++ Deze woning maakt deel uit van een complex met meerdere voormalige huurwoningen. Het biedt een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Houd er rekening mee dat er enkele verkoopvoorwaarden van toepassing zijn, waaronder een projectnotaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je graag naar de verkoopinformatie. +++
Bekijk alle fotos (25)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 4 (3 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 21m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]