Logo Schouten en van der Giezen

De Schans 15

9951 VJ WINSUM
€ 219.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
281 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
FRAAIE HOEKWONING + RUIM & LICHT + ZONNIGE TUIN + 4 SLAAPKAMERS + NETTE KEUKEN & BADKAMER + KINDVRIENDELIJKE OMGEVING + NABIJ CENTRUM WINSUM EN HET POTMAARBOS

“Een droomhuis in de dop. Met wat aandacht en (klus)liefde kan je hier je droomwoning van maken!”, - Makelaar Schouten + van der Giezen.

Deze woning vormt een ideale startplek voor nieuwkomers op de huizenmarkt, alleenstaanden, of jonge gezinnen, die niet snel terug deinzen voor wat kluswerk. Met maar liefst vier ruime slaapkamers en een nette keuken en badkamer biedt dit huis een uitstekende woongelegenheid voor de lange termijn. De achtertuin, afgeschermd door een brede brandgang, is onderhoudsvriendelijk en profiteert van een zonnige ligging. Parkeren voor de deur is eenvoudig en mogelijk op openbaar terrein.

De ‘Rippeda buurt’ in Winsum combineert een gevarieerd woningaanbod met groene lanen, schilderachtige waterpartijen en speelplekken voor kinderen. Met maar liefst drie basisscholen, voortgezet onderwijs, een huisartsenpost met apotheek, een hertenkamp en prachtige wandelroutes in de directe omgeving heb je alle voorzieningen in de buurt. Als je wat verder loopt, bereik je het station met uitstekende trein- en busverbindingen. Het bruisende centrum van Winsum is gemakkelijk per fiets te bereiken. Op slechts 500 meter afstand bevindt zich het Potmaarbos, dat uitnodigt tot heerlijke fiets- en wandeltochten. En vanwege de ligging aan de rand van de wijk bereik je in no time de N361, die je binnen een half uur naar het hart van Groningen of Lauwersoog brengt. Deze woning biedt het beste van beide werelden: het rustige dorpsleven en de nabijheid van alle voorzieningen die je nodig hebt.

Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (25)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkamertypes: z_kamer
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: ligbad,
toilet,
douche,
wastafel,
wasmachineaansluiting
Verdieping
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]