Logo Schouten en van der Giezen

De Schans 5

9951 VJ WINSUM
€ 179.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
268 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
KLUSPROJECT+ TWEE RECHTERHANDEN VEREIST + ZONNIGE TUIN + 4 SLAAPKAMERS + KINDVRIENDELIJKE OMGEVING + NABIJ CENTRUM WINSUM EN HET POTMAARBOS

“Deze woning is een canvas doek: alles is hier nog mogelijk, maar je zal wel zelf je klushanden uit de mouwen moeten steken!”, - Makelaar Schouten + van der Giezen.

Voor wie niet snel terug deinst voor een groot klusproject is aan De Schans 5 in Winsum aan het juiste adres! Het moge duidelijk zijn dat aan deze woning het nodige werk nog moet gebeuren, maar dat neemt niet weg dat er in deze woning veel potentie zit. Met veel (leef)ruimte, een royale tuin en met maar liefst 4 slaapkamers kan je hier je eigen droomhuis van maken.

Ben je toch liever op zoek naar een huis waar iets minder werk aan hoeft te gebeuren? Neem dan ook eens een kijkje bij De Schans 15. Deze leuke hoekwoning hebben wij ook in de verkoop en zal een iets minder grotere (klus)uitdaging.

Wat betreft groenvoorzieningen in de buurt, heb je hier niets te klagen. Deze wijk combineert een gevarieerd woningaanbod met groene lanen, schilderachtige waterpartijen en speelplekken voor kinderen. Met maar liefst drie basisscholen, voortgezet onderwijs, een huisartsenpost met apotheek, een hertenkamp en prachtige wandelroutes in de directe omgeving heb je alle voorzieningen in de buurt. Als je wat verder loopt, bereik je het station met uitstekende trein- en busverbindingen. Het bruisende centrum van Winsum is gemakkelijk per fiets te bereiken. Op slechts 500 meter afstand bevindt zich het Potmaarbos, dat uitnodigt tot heerlijke fiets- en wandeltochten. En vanwege de ligging aan de rand van de wijk bereik je in no time de N361, die je binnen een half uur naar het hart van Groningen of Lauwersoog brengt. Deze woning biedt het beste van beide werelden: het rustige dorpsleven en de nabijheid van alle voorzieningen die je nodig hebt.

Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (20)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 44m2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen:
Oppervlakte: 4m2
Verdieping
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]