Logo Schouten en van der Giezen

Deelheugte 24

9403 HC ASSEN
€ 950 p.m.
INSCHRIJVEN HUURWONING
+
595 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
Inschrijven via deze website. Wanneer u niet aan onderstaande inkomens voorwaarden voldoet, is het niet zinvol om in te schrijven. 

+++ Als inkomensnorm geldt dat het brutoinkomen van de kandidaat huurder ca 4 tot 4.5 x het huurbedrag moet zijn, een evt tweede inkomen telt deels mee.
+++één 'maandhuur' als waarborgsom.
+++De huurtermijn is tenminste 1 jaar.

WOONHUIS + GARAGE + DIEPE TUIN + NETTE KEUKEN + SLAAPKAMERS + GROTE WERKZOLDER MET EEN DAKKAPEL + GEHEEL DUBBEL GLAS.

***de getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning en zijn ter indicatie***

Ruim WOONHUIS met GARAGE en zonnige tuin op het zuiden. Dit woonhuis ligt in een vriendelijke gezinsbuurt met scholen en winkels en andere voorzieningen in de directe omgeving.

Begane grond, hal, toilet, tuin-gerichte woonkamer ca 35m2 met half open keuken ca 6m2 en nette inrichting. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar en door de grote ramen is het een lichte woonkamer en ontstaat er een aangenaam woonklimaat. De eerste etage omvat DRIE ruime kamers, resp. ca 13, 12 en 8m2, de uitgebreide badkamer met bad en dubbele wastafel en er is separaat een extra toilet op de overloop. De tweede etage is bereikbaar met een vaste trap en omvat een extra slaap / werkzolder met een grote dakkapel  waardoor een zee van ruimte met veel daglicht wordt gecreëerd 

Info: bouwjaar circa 1985, diepe zonnige tuin, GARAGEBOX (deze staat op het pleintje direct achter de woning), geheel dubbel glas en gevel en dakisolatie, het huis is centraal verwarmd.
Bekijk alle fotos (9)
Woonlagen
Woonetage
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 30m2
Woonkamertypes: woonkamer
Slaapetage
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen:
Oppervlakte: 4m2
2e Etage is Slaapzolder
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
INSCHRIJVEN HUURWONING
Kruis icoon
[fluentform id="4"]