Logo Schouten en van der Giezen

Florakade 324

9713 ZK GRONINGEN
€ 225.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
275 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL SAM OP +31503180309
GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENT + VRIJ UITZICHT OVER DE NIEUWE OOSTERSLUIS + RUIME, LICHTE WOON- EN EETKAMER + 2 SLAAPKAMERS + VERNIEUWDE KEUKEN + 2 BALKONS + NABIJ HET PIOENPARK EN UMCG

“Goed onderhouden driekamerappartement met een uitzicht waar je U tegen zegt!”, - Makelaar Sam, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Ontdek dit prachtige driekamerappartement met een prachtig uitzicht over de Nieuwe Oostersluis, gelegen in de sfeervolle Florabuurt van Groningen. Deze goed onderhouden woning op de eerste verdieping heeft veel te bieden. In de ruime woon- en eetkamer valt veel natuurlijk licht en biedt een panoramisch zicht op de groene omgeving en het Starkenborghkanaal. De moderne keuken is enkele jaren geleden volledig vernieuwd. Ook de badkamer heeft een metamorfose ondergaan met een nieuw meubel, glazenwand en regendouche. Grenzend aan de grotere slaapkamer is het balkon aan de voorzijde van het appartement te vinden. Een perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtendzon. Naast de keuken bevindt zich een balkon aan de achterzijde. Hier kan je juist vanaf de middag tot het begin van de avond van het zonnetje genieten. Bovendien vind je op de begane grond een handige, extra ruime berging. 

De locatie is ideaal voor wie de rust van de Florabuurt waardeert, maar ook de nabijheid van het bruisende centrum van Groningen zoekt. Het Pioenpark, gelegen achter het appartement, nodigt uit tot ontspannen wandelingen, en de omgeving langs het Starkenborghkanaal biedt volop mogelijkheden om van de natuur te genieten. Winkels, scholen en alle benodigde voorzieningen zijn binnen handbereik. Met slechts tien minuten fietsen bereik je het bruisende stadscentrum. Bovendien zijn de belangrijke uitvalswegen, inclusief de ringweg, gemakkelijk te bereiken. Kortom, dit appartement is instapklaar en biedt een fantastische levensstijl in het hart van Groningen. Welkom thuis!

 
Bekijk alle fotos (50)
Woonlagen
1e verdieping
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 35m2
Woonkamertypes: woonkamer, voormalig_en_suite
Voorzieningen: douche,
wastafelmeubel
Oppervlakte: 2m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]