Logo Schouten en van der Giezen

Florakade 360

9713 ZK GRONINGEN
€ 245.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
287 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
2 SLAAPKAMERS + VEEL SFEER + NIEUWE BADKAMER + NIEUWE KEUKEN +TOPLOCATIE + BALKON OP HET OOSTEN + BALKON OP HET WESTEN + VRIJ UIZICHT

In de Florabuurt, nabij de oosterparkwijk treft u dit comfortabele 3-kamer appartement met maar liefst 2 balkons en een heerlijk vrij uitzicht.

Bij binnenkomst in dit sfeervolle 3-kamer appartement komt u uit in de nette entree met toilet, toegang tot de keuken en toegang tot de woonkamer. De moderne keuken is afgesloten, voorzien van bosch inbouwapparatuur en aangrenzend treft u de nette badkamer met douche en wastafel. Vanuit de keuken kunt u ook het balkon betreden.

De woonkamer is van veel daglicht voorzien, geniet een vrij uitzicht over het water en biedt tevens een doorgang naar de overloop waar de twee slaapkamers aan grenzen. De slaapkamers beschikken een ieder over een eigen wastafel en vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde van het appartement heeft toegang tot het tweede balkon.


+++Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.+++
Bekijk alle fotos (33)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]