Logo Schouten en van der Giezen

Gorechtkade 9 c

9713 BB GRONINGEN
€ 275.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
658 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
TOPLOCATIE + UITZICHT OP DE GORECHTVIJVER + NETTE KEUKEN & BADKAMER + VIER SLAAPKAMERS

Wonen aan de Goudkust van de Oosterpark in een comortbale appartement met maar liefst vier slaapkamers op de bovenste woonlaag met schitterend uitzicht over de Gorechtvijver. Deze voormalige huurwoning is keurige bewoond geweest en is gemoderniseerd.

Indeling: afgesloten portiek, trapopgang naar derde verdieping, entree, woonkamer (ca. 20m2), vier slaapkamers van resp. 8, 10, 11 en 11m2. Via de hal toegang tot de kleine badkamer. Gesloten moderne keuken met wasruime en toegang tot echte balkon. De woning beschikt over een nieuwe cv-ketel. Bij het huis hoort een fietsenberging èn bergruimte op de gemeenschappelijke zolderruimte.

De actie VVE zorgt voor het onderhoud van het appartementencomplex en heeft een maandelijkse bijdrage van € 123,-

Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris notariskantoor NL Notarissen te Ettenleur en een waarborgsom. Koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de vraagprijs is hier rekening mee gehouden. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (35)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 5 (4 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 20m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]