Logo Schouten en van der Giezen

Grevingaheerd 8

9737 SB GRONINGEN
€ 229.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
215 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
TUSSENWONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN + RUSTIGE LIGGING + DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN + TOP LOCATIE

Bij aankomst tref je jouw eigen parkeerplaats aan, een handige bonus in deze buurt. Via de entree kom je in de hal met een toilet en de trapopgang naar de bovenverdieping.

Eenmaal binnen in de ruime woonkamer, valt de overvloed aan natuurlijk licht meteen op. Vanuit hier heb je een fraai uitzicht op de diepe tuin op het zuiden.

Een doorgang leidt je vanuit de woonkamer naar de keuken, en daar weer aan vast vind je een praktische bijkeuken/berging voor extra opslagruimte en klusmogelijkheden.

Op de bovenverdieping wachten drie comfortabele slaapkamers op je, ideaal voor gezinsleven of gasten. De badkamer, uitgerust met een douche en wastafel, voorziet in je dagelijkse behoeften.

Verder biedt deze woning een handige bergzolder voor al je opslagwensen.

Tot slot heeft de verkoper geen aanspraak gemaakt op aardbevingsschade gerelateerde subsidies.

Deze woning heeft tevens een ideale locatie! Je vindt hier allerlei voorzieningen op steenworp afstand, zoals twee winkelcentra in Beijum, basisscholen, het openbaar vervoer en het zorgcentrum. Bovendien zijn er meerdere speeltuinen in de buurt waar kinderen zich kunnen vermaken. En alsof dat nog niet genoeg is, liggen het DirtPark Groningen, Beijumerbos en recreatiegebied Kardinge ook nog eens om de hoek. Je fietst al in slechts 15 minuten naar het bruisende centrum van Groningen. En als je de ringweg nodig hebt, bereik je die gemakkelijk en snel vanaf deze woning.
Bekijk alle fotos (29)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 28m2
Woonkamertypes: l_kamer
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 5m2
Zolder
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]