Logo Schouten en van der Giezen

Helper Brink 40 b

9722 ER GRONINGEN
€ 230.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
345 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
JAREN DERTIG BOVENWONING + HOEKLIGGING MET VEEL LICHTINVAL + BOVENSTE WOONLAAG + RUIME WOONKAMER EN SUITE EN TWEE SLAAPKAMERS + ACTIEVE VVE + MOOIE WOONOMGEVING IN DE WIJK HELPMAN.

Een sfeervol jaren dertig huis met een ruime woonkamer en suite van circa 29 m2, inbouwkasten en door de hoekligging veel lichtinval en mooi uitzicht over de Helper Brink. Twee slaapkamers van circa 10 m2 en 6 m2. Nette keuken met toegang tot het achtergelegen balkon en via een tussenhal is de ruime badkamer (circa 7 m2) bereikbaar met een ligbad, wastafel en een douche.

Er is een actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 65,- en de VvE heeft ook al een verduurzamingsronde gehad waarbij het hoofddak in 2021 is vernieuwd en geïsoleerd. Er liggen al zonnepanelen (voor nummer 40 en 40a) op het dak en er is nog ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen ten behoeve van nummer 40b. Tevens zijn de spouwmuren recent in opdracht van de VvE voorzien van isolatie en heeft nummer 40b kunststof kozijnen met dubbel glas.

Op de begane grond is een eigen fietsenberging.

Kortom een mooie en ruime bovenwoning, een rustige ligging en op loopafstand van het winkelcentrum van Helpman. Tevens is het centrum van Groningen op 10 minuten fietsen te bereiken.
Bekijk alle fotos (31)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 29m2
Woonkamertypes: kamer_en_suite
Voorzieningen: ligbad,
douche,
wastafel,
wasmachineaansluiting
Oppervlakte: 7m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]