Logo Schouten en van der Giezen

Herestraat 95 1

9711 LE GRONINGEN
€ 199.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
342 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
WONEN IN DE BINNENSTAD + RUIME WOONKAMER EN SLAAPKAMER + HOGE PLAFONDS + IDEAAL VOOR STARTER OF STUDENT.

Of je nu een student of starter bent die de levendigheid van de stad wil ervaren dan is dit je kans want dit appartement heeft het allemaal. De ligging van dit appartement is ideaal. Winkels, restaurants, cafés en culturele hotspots bevinden zich op loopafstand. Daarnaast is het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, waardoor je snel en gemakkelijk de rest van de stad en omliggende gebieden kunt verkennen.

Centrale entree op de begane grond met trapopgang.

Indeling appartement:
Entree naar een ruime gesloten keuken en een wasruimte met een toiletruimte. Lichte woonkamer van circa 19 m2 en een grote slaapkamer van circa 16 m2. Tussenhal met kast en een badkamer voorzien van een inloopdouche.

Bijzonderheden:
- Verkoper behoudt zich het recht voor de woning al dan niet te gunnen;
- Deze woning wordt verkocht met een 'as is where is' clausule*).

Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een projectnotaris.

*) Koper is bereid het verkochte op de datum van levering voetstoots (as is) te aanvaarden, hetgeen inhoudt dat koper het verkochte aanvaardt in de juridische, fiscale, technische en milieutechnische toestand waarin het verkochte zich alsdan bevindt, met alle bekende en onbekende zichtbare en verborgen gebreken en in de alsdan geldende gebruiksstaat, terwijl verkoper niet gehouden zal zijn ten aanzien van enig aspect van het verkochte enige (stilzwijgende) verklaring of garantie af te geven buiten hetgeen in de koopovereenkomst is gegarandeerd.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Bekijk alle fotos (17)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 19m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche
Oppervlakte: 3m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]