Logo Schouten en van der Giezen

Hora Siccamasingel 40 a

9721 HP GRONINGEN
€ 289.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
332 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
VIER SLAAPKAMERS + NIEUWE KEUKEN + NIEUWE BADKAMER + BIJNA 110m2 WOONOPPERVLAKTE

Dit ruime 4 slaapkamer appartement biedt je maar liefst 106m2 aan prachtig woonoppervlak. Met zoveel ruimte heb je alle vrijheid om je eigen stijl en indeling te creëren. De woning is onlangs volledig gerenoveerd, met een gloednieuwe badkamer, keuken en toilet. Naast het comfort van de binnenruimtes, kun je ook genieten van de mooie ligging van dit appartement. Het is gelegen op een geweldige locatie die het beste van twee werelden biedt: een rustige en groene omgeving en tegelijkertijd dicht bij het stadcentrum van Groningen en al haar voorzieningen.

Bij binnenkomst kom je in de entree/hal, waar je direct een warm welkom ontvangt. Aan de rechterkant bevindt zich een dichte keuken, compleet met hoogwaardige inbouwapparatuur. Hier kun je naar hartenlust koken en genieten van heerlijke maaltijden. Aan de linkerkant van de hal vind je een veelzijdige ruimte die je kunt gebruiken als een vierde slaapkamer of als eetkamer, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren.

De woonkamer is een ware eyecatcher van het appartement. Met zijn ruime opzet en natuurlijke lichtinval is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten. Vanuit de woonkamer heb je tevens directe toegang tot het balkon, dat op het zuidwesten is gelegen.

Het appartement beschikt verder over maar liefst drie ruime slaapkamers, waarvan één van hen ook toegang heeft tot het balkon. De badkamer is voorzien van een comfortabele douche en een wastafel. Daarnaast is er een apart toilet, wat zorgt voor extra gemak en privacy.

De bijdrage voor de actieve vereniging van eigenaren bedraagt € 203,52 per maand.

Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (32)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 5 (4 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 25m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 4m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]