Logo Schouten en van der Giezen

Hortensialaan 15 a

9713 KG GRONINGEN
€ 245.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
195 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
RUIME BOVENWONING + GEZELLIGE WOONWIJK DE BLOEMENBUURT + VIER SLAAPKAMERS + LICHTE WOONKAMER + NABIJ HET PIOENPARK + VLAKBIJ HET UMCG EN HET CENTRUM VAN GRONINGEN.

In de Bloemenbuurt, nabij de Oosterparkwijk in Groningen, bevindt zich deze charmante bovenwoning. In deze ruim opgezette, groene straat is het wonen erg fijn. Niet alleen ligt het prachtige Pioenpark om de hoek, maar ook diverse voorzieningen als winkels en scholen zijn in de buurt te vinden. Bovendien ligt het UMCG en het bruisende centrum van Groningen op ongeveer 5 minuten fietsafstand. Kortom, een leuke bovenwoning op een uitstekende locatie!

De woning is verdeeld over twee woonlagen plus een bergzolder. De trap bij de voordeur brengt je naar de eerste verdieping waar de lichte woonkamer, nette eenvoudige keuken, apart toilet, badkamer en zonnig balkon zich begeven.

Op de tweede etage zijn vier volwaardige slaapkamers te vinden met elk een eigen indeling. De vlizotrap leidt naar de ruime bergzolder met CV installatie.

De actieve vereniging van eigenaren zorgt voor het onderhoud van het gehele appartementencomplex en de bergingen. De maandelijkse bijdrage voor de VvE is € 85,23.

+++Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.+++
Bekijk alle fotos (37)
Woonlagen
Tweede woonlaag
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 31m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 4m2
Derde woonlaag
Kamers: 4 (4 slaapkamers)
Vierde woonlaag
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]