Logo Schouten en van der Giezen

Hyacinthstraat 209

9713 XE GRONINGEN
€ 225.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
103 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
RUIME BOVENWONING + TWEE SLAAPKAMERS, LICHTE WOONKAMER EN EEN WOONKEUKEN + BALKON + INPANDIGE BERGING + ACTIEVE VVE

Welkom in deze ruime en sfeervolle bovenwoning, een parel van een huis met twee slaapkamers en een woonkeuken. Het balkon biedt een heerlijke buitenruimte en de inpandige berging zorgt voor extra opslagruimte. De actieve VVE zorgt voor een goed onderhouden complex.

Bij binnenkomst in de gesloten portiek voel je direct de rust en veiligheid van dit complex. De ruime hal met toiletruimte biedt toegang tot de verschillende vertrekken van de woning. De woonkeuken van circa 13 m2 is een heerlijke plek om te koken en te eten, met aansluitend een balkon waar je kunt genieten van de buitenlucht. De lichte woonkamer van circa 17 m2 is een fijne plek om te ontspannen.

Op de verdieping vind je de overloop die toegang biedt tot twee slaapkamers. De inpandige zolderberging biedt extra opslagruimte en in de stook- en wasruimte vind je de aansluitingen voor de wasmachine. De nette badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (27)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2
Woonkameroppervlakte: 17m2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 2 (2 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel
Oppervlakte: 4m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]