Logo Schouten en van der Giezen

Irislaan 54 b

9713 RL GRONINGEN
€ 210.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
291 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL MAX OP +31503180309
RUIME BOVENWONING + GEZELLIGE WOONWIJK DE BLOEMENBUURT + DRIE SLAAPKAMERS + LICHTE WOONKAMER + NABIJ HET PIOENPARK + VLAKBIJ HET UMCG EN HET CENTRUM VAN GRONINGEN.

In de Bloemenbuurt, nabij de Oosterparkwijk in Groningen, bevindt zich deze charmante bovenwoning. De woning is verdeeld over twee woonlagen. De trap bij de voordeur brengt je naar de eerste verdieping waar de lichte woonkamer, nette eenvoudige keuken, apart toilet, en zonnig balkon zich begeven. Hier schijnt vanaf het einde van de dag tot de avond te zon.

Op de tweede etage zijn drie slaapkamers te vinden en tevens een nette badkamer met douche en wastafel. De vlizotrap leidt naar de ruime bergzolder met CV installatie.

De actieve vereniging van eigenaren zorgt voor het onderhoud van het gehele appartementencomplex en de bergingen. De maandelijkse bijdrage voor de VvE is €97,-.

+++Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.+++
Bekijk alle fotos (33)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 27m2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel
Vliering
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]