Logo Schouten en van der Giezen

J.C. Kapteynlaan 4

9714 CP GRONINGEN
€ 330.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
139 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
SFEERVOLLE BENEDENWONING + VERHUUR VERGUNNING VOOR 3 STUDENTEN + LEEG EN ONTRUIMD GELEVERD + OOK GESCHIKT VOOR DIEGENE DIE ER ZELF WIL WONEN + 5 KAMERS + ZONNIGE TUIN + NETTE KEUKEN EN BADKAMER + VEEL EXTRA INBOUWKASTEN EN BERGRUIMTE + NABIJ UMCG EN CENTRUM GRONINGEN

“Een potentieel beleggingsobject met verhuur vergunning of juist de ideale woning voor uzelf, het kan hier allemaal!”, - Stefan, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Deze ruime benedenwoning, gelegen in de geliefde Korrewegbuurt, biedt een overvloed aan mogelijkheden en ruimte. Met een verhuur vergunning voor drie studenten kan dit pand perfect dienen als beleggingsobject, maar het biedt ook de potentie om omgetoverd te worden tot een sfeervol woonhuis met een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en royale badkamer. Zo is het onder andere mogelijk om de muur tussen twee kamers te verwijderen voor een grotere leefruimte. Met zijn karakteristieke jaren 30 details, een heerlijk zonnige tuin, en nette keuken en badkamer, staat deze woning klaar om haar nieuwe bewoner(s) te verwelkomen.

Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een eigen inbouwkast en een eigen wastafel. Bovendien zijn er in de hal ook nog eens twee extra bergruimtes te vinden. De hele woning is voorzien van HR++ glas en onlangs is het exterieur aan de voor- en achterzijde geverfd. De achtertuin is ook via een achterom bereikbaar en er bevindt zich een aparte stenen berging voor extra opslagruimte.

De J.C. Kapteynlaan biedt een sfeervolle en groene woonomgeving, waardoor het een geliefde woonlocatie in Groningen is geworden voor zowel jong als oud. Een aantal weken per jaar staat deze straat bekend om zijn prachtige bloesembomen te midden van de straat. Alle voorzieningen, waaronder supermarkten, winkels en scholen, liggen op loopafstand, terwijl het UMCG, het centrum van Groningen, het stadsstrand en DOT op slechts enkele minuten verwijderd zijn per fiets of te voet. Bovendien zijn de diverse uitvalswegen, zoals de ringweg van Groningen, gemakkelijk te bereiken. Zie je de potentie? Maak dan snel een afspraak om deze leuke benedenwoning te bezichtigen!

Bijzonderheden:
Actieve VvE.
Bekijk alle fotos (41)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 5 (5 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 32m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen: inloopdouche,
wasmachineaansluiting
Oppervlakte: 10m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]