Logo Schouten en van der Giezen

Jaltadaheerd 160

9737 HK GRONINGEN
€ 225.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
58 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
RUIME TUSSENWONING + GROENE EN KINDVRIENDELIJKE OMGEVING + RUIME & LICHT + KLUSWONING MET POTENTIE + NETTE KEUKEN & BADKAMER + ZONNIGE TUIN + 3 SLAAPKAMERS + NABIJ RECREATIEGEBIED KARDINGE EN WINKELCENTRUM BEIJUM

“Een droomhuis in de dop! Weet jij van deze leuke tussenwoning in Beijum je nieuwe thuis te maken?”, - Stefan, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Deze ruime tussenwoning, gelegen in een groene en rustige omgeving, biedt een heerlijk woonhuis. De perfecte woning voor iemand met twee rechterhanden! De woning verdient namelijk een opknapbeurt, maar heeft de potentie om verbouwd te worden tot een fijne gezinswoning. Op de begane grond vind je een ruime en lichte leefruimte die in verbinding staat met de nette keuken aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de groene tuin met aparte stenen berging te vinden. Een fijne buitenplek waar je rustig en privé van je tuin kunt genieten. De eerste verdieping biedt drie slaapkamers en een nette badkamer.

Wonen aan de Jaltadaheerd betekent wonen vlakbij het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge. Deze diverse en levendige buurt biedt jonge kinderen een fijne omgeving om op te groeien, met tal van speeltuinen, kinderboerderijen, opvangcentra en basisscholen in de buurt. De grote sporthal van Kardinge biedt volop sportieve mogelijkheden voor jong en oud. Het winkelcentrum van Beijum, met een gevarieerd aanbod aan winkels, ligt op loop- of fietsafstand, terwijl het centrum van Groningen binnen 15 minuten fietsen te bereiken is. Met eenvoudige toegang tot de ringweg van Groningen biedt deze tussenwoning het beste van fijn wonen, ruimte en een uitstekende locatie. Interesse in deze leuke tussenwoning? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!
Bekijk alle fotos (27)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen: douche,
wastafel
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]