Logo Schouten en van der Giezen

Marsstraat 67

9742 EL GRONINGEN
€ 349.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
81 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
GROTE EENGEZINSWONING + PADDEPOEL + VIER SLAAPKAMERS + DIEPE TUIN OP ZUID

Welkom in deze ruime eengezinswoning in de wijk Paddepoel. De woning staat dankzij de locatie in combinatie met vier slaapkamers garant voor vele jaren optimaal woonplezier.

Bij binnenkomst in de hal voel je direct de potentie van dit huis. De woonkamer biedt een zee van ruimte en licht, ideaal voor gezellige etentjes of ontspannen avonden op de bank. de gesloten keuken is netjes en biedt toegang tot de diepe tuin op het zuiden. De tuin is een ware oase van rust, compleet met een handige berging voor al je tuinspullen.

Op de eerste verdieping vind je de overloop die toegang biedt tot drie ruime, lichte slaapkamers. De nette badkamer is eenvoudige maar kan nog jaren mee. Een vaste trap leidt je naar de zolder, waar een vierde slaapkamer te vinden is. Dankzij de dakkapel is dit misschien wel de mooiste slaapkamer. Op zolder is ook nog veel bergruimte te vinden.

Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.

Tip: Aan de Uranusstraat 55 staat ook mooie, vergelijkbare woning, te koop. 
Extra tip: Wanneer u behoefte heeft aan nog meer ruimte? Deze woning is eventueel in combinatie met een garagebox te koop. De vraagprijs voor de woning mèt garagebox is dan € 366.500,- k.k.
Bekijk alle fotos (26)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 31m2
Woonkamertypes: woonkamer
Verdieping
Kamers: 3 (3 slaapkamers)
Voorzieningen:
Oppervlakte: 6m2
Zolder
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]