Logo Schouten en van der Giezen

Metaallaan 193

9743 BS GRONINGEN
€ 197.500 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
260 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
DRIE KAMER APPARTEMENT + UITZICHT OVER DE STAD + CENTRALE LIGGING +VOORZIENINGEN NABIJ + PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN TERREIN

Bij binnenkomst betreedt u de woning via de entree, vanwaar u moeiteloos toegang heeft tot alle verschillende ruimtes. Aan de linkerzijde bij binnenkomst treft u de afgesloten (eenvoudige) keuken.
Aan de galerijkant bevindt zich de eerste slaapkamer, een knusse ruimte die veelzijdig in te richten is. De (eenvoudige) badkamer heeft een douche en wastafel. De ruime slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot een balkon waar u kunt genieten van de frisse lucht en het uitzicht op de levendige stad. De woon- en eetkamer, eveneens ruim opgezet, biedt ook een prachtig panorama over de stad.

Tevens beschikt de woning over een berging op de begane grond. Het complex wordt onderhouden door een actieve vereniging met een maandelijkse bijdrage van €206,-. De verwarming en warm water gaat op basis van stadsverwarming.

+++Belangrijk om te weten is dat deze woning onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere (voormalige) huurwoningen. Dit zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn enkele verkoopvoorwaarden van toepassing, waaronder het gebruik van een project notaris. Voor meer informatie over de verkoopvoorwaarden verwijzen wij je naar de verkoopinformatie.+++
Bekijk alle fotos (32)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 18m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen:
Oppervlakte: 2m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]