Logo Schouten en van der Giezen

Nieuwe Kijk in 't Jatstraat 57

9712 SC GRONINGEN
€ 160 p.m.
INSCHRIJVEN HUURWONING
+
334 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL STEFAN OP +31503180309
PARKEERPLAATS GRONINGEN HORTUSBUURT - NOORDERPLANTSOEN

De huurprijs voor een parkeerplaats in deze mooie en gerenoveerde parkeergarage bedraagt € 160,55 inclusief BTW en servicekosten. In deze parkeergarage zijn in totaal 32 plaatsen gesitueerd.

De parkeerplaatsen worden verhuurd voor een langere periode aan particuliere/zakelijke huurders. Hierdoor is er weinig beweging in de garage en heeft een beperkt aantal personen (alleen huurders van een parkeerplek) toegang tot de garage. De parkeerplaatsen zijn genummerd, iedere huurder heeft zijn/haar eigen parkeerplek.

De parkeerplaats is gelegen aan de Nieuwe kijk in 't Jatstraat en is goed bereikbaar vanaf de Oranjebuurt, de Korreweg, de Bedumerweg en uiteraard de Hortusbuurt. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere meerde faculteiten van de Rijksuniversiteit Groningen, het Noorderplantsoen en ook de Vis - en Grote markt zijn lopend uitstekend te bereiken.

De garage is niet toegankelijk voor campers en grote bestelwagens.
De borg voor de sleutel/handzender bedraagt € 60,-.
De maandhuur voor de parkeerplaats bedraagt € 148,45 en de bijbehorende servicekosten bedragen € 12,10 per maand.
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar, waarna deze automatisch wordt omgezet naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van 1 maand.
Bekijk alle fotos (3)
Woonlagen
INSCHRIJVEN HUURWONING
Kruis icoon
[fluentform id="4"]