Logo Schouten en van der Giezen

Oliemuldersweg 60

9713 VD GRONINGEN
€ 245.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
155 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL SAM OP +31503180309
KARAKTERISTIEKE WONING IN HET 'BLAUWE DORP' + GOED ONDERHOUDEN EN GEÏSOLEERD + VRIJ UITZICHT OVER HET PIOENPARK + LEUKE STADSTUIN + 1 SLAAPKAMER + TIJDLOZE KEUKEN & NETTE BADKAMER + APARTE BERGZOLDER EN FIETSENSCHUURTJE + DICHTBIJ CENTRUM GRONINGEN EN HET UMCG

“Een unieke woonkans te midden van het karakteristieke ‘Blauwe Dorp’. Deze kans wil je niet missen!”, - Sam, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Ontdek deze unieke woonlocatie in het charmante 'Blauwe Dorp' te midden van de levendige en groene Oosterparkwijk. De karakteristieke 'boerderijachtige' woningen, gebouwd rond 1922 en nu gemeentelijke monumenten, stralen met hun oranje en gele gevels met groen/blauwe accenten. Na een grondige renovatie in 2010 behouden ze hun historische charme met moderne gemakken zoals onder andere dubbelglas.

Deze bijzondere woning aan de Oliemuldersweg biedt, als een van de weinige in het Blauwe Dorp, een uniek uitzicht op het groene Pioenpark. De woning is goed onderhouden en geïsoleerd, voorzien van dakisolatie en bodemisolatie, een nieuwe CV ketel en HR++ glas. Zo uniek en karakteristiek als de woning aan de buitenzijde is, zo sfeervol, warm en gezellig is het aan de binnenzijde. De open indeling van de woonkamer en de keuken geven de woning een ruim en licht gevoel. De leefruimte is voorzien van een prachtige houten vloer. De zonnige stadstuin aan de achterzijde en het schaduwrijke voorterras met uitzicht op het park bieden het beste van beide werelden. Verder beschikt de woning over een apart toilet met plek voor de wasmachine, een fietsenschuurtje, een ruime slaapkamer, nette badkamer en een aparte bergzolder met extra bergruimte.

De Oosterparkwijk is een bruisende buurt met een mix van koop- en huurwoningen, perfect voor zowel jonge starters, gezinnen of alleenstaanden. De gezamenlijke VvE zorgt voor het behoud van de unieke uitstraling, waardoor het ideaal is voor starters die geen omkijken willen hebben naar het exterieuronderhoud. Met alle voorzieningen in de buurt, het centrum van Groningen en het UMCG om de hoek en het prachtige Pioenpark met rozentuin, biedt deze locatie het beste van stad en natuur. Er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de uitvalswegen. Kortom, pak je kans en wacht niet te lang om deze unieke woning in het ‘Blauwe Dop’ te bezichtigen.
Bekijk alle fotos (44)
Woonlagen
1e verdieping
Kamers: 1 (1 slaapkamers)
Voorzieningen: toilet,
douche,
wastafelmeubel
Oppervlakte: 5m2
Begane grond
Kamers: 1
Woonkameroppervlakte: 20m2
Woonkamertypes: woonkamer
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]