Logo Schouten en van der Giezen

Overwinningsplein 10

9728 GT GRONINGEN
€ 189.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
75 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
TWEEKAMERAPPARTEMENT + RUIME, LICHTE WOONKAMER + WINKELCENTRUM OVERWINNINGSPLEIN + VLAKBIJ CENTRUM GRONINGEN

Hoewel de vorige bewoner prima voor het huis heeft gezorgd, dient de nieuwe bewoner rekening te houden met een aantal opknapwerkzaamheden waaronder een verouderd moederhaard systeem.

Indeling: Via de hal loop je de royale, lichte woon- en eetkamer in. De grote raampartijen aan de voor- zij- en achterzijde van de woning zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de keuken loop je het zonnige balkon aan de achterzijde op. Grenzend aan de keuken bevindt zich de eenvoudige badkamer. Aan de voorzijde van de woning is een volwaardige slaapkamer gelegen.

Het appartement bevindt zich op een uitstekende locatie in Groningen-Zuid aan het winkelcentrum Overwinningsplein. Hier zijn diverse winkels als supermarkten, drogisterijen en kledingwinkels te vinden. Ook het centrum van Groningen ligt op slechts 10 minuten fietsafstand. Vanaf de woning bereik je eenvoudig het Hoorsemeer, Martini Ziekenhuis en diverse uitvalswegen. Kortom, een fijn appartement.


+++ Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie. +++
Bekijk alle fotos (21)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 2 (1 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 35m2
Woonkamertypes: woonkamer
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]