Logo Schouten en van der Giezen

Overwinningsplein 12

9728 GT GRONINGEN
€ 200.000 k.k.
BEZICHTIGING AANVRAGEN
+
361 KEER BEKEKEN
VRAGEN OVER DEZE WONING?
APP OF BEL CHRIS OP +31503180309
DRIEKAMERAPPARTEMENT + RUIME, LICHTE WOONKAMER + WINKELCENTRUM OVERWINNINGSPLEIN + VLAKBIJ CENTRUM GRONINGEN

Met de verfkwasten in de weer en een nieuwe vloer leggen is in deze woning niet nodig, want het werk is al voor je gedaan!

Indeling: Via de hal loop je de royale, lichte woon- en eetkamer in. De grote raampartijen aan de voor- zij- en achterzijde van de woning zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de keuken loop je het zonnige balkon aan de achterzijde op. Grenzend aan de keuken bevindt zich de eenvoudige badkamer. In de woning zijn twee slaapkamers.

Het appartement bevindt zich op een uitstekende locatie in Groningen-Zuid aan het winkelcentrum Overwinningsplein. Hier zijn diverse winkels als supermarkten, drogisterijen en kledingwinkels te vinden. Ook het centrum van Groningen ligt op slechts 10 minuten fietsafstand. Vanaf de woning bereik je eenvoudig het Hoorsemeer, Martini Ziekenhuis en diverse uitvalswegen. Kortom, een fijn appartement.

++ Verwarming middels een moederhaard systeem +++ De woning dient te worden gebruikt voor eigen bewoning door koper of voor bewoning van een eerstegraads familielid, waarbij de voorkeur uitgaat naar eigen bewoning +++ Deze woning maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris. Voor overige verkoopvoorwaarde verwijzen wij naar de verkoopinformatie.
Bekijk alle fotos (30)
Woonlagen
Begane grond of flat
Kamers: 3 (2 slaapkamers)
Woonkameroppervlakte: 37m2
Woonkamertypes: woonkamer
Voorzieningen:
Oppervlakte: 2m2
BEZICHTIGING AANVRAGEN
Kruis icoon
[fluentform id="5"]